Skip to main content

Chefi la cuţite revine pe TV de la sfârşitul lunii octombrie

 
Chefi la cuţite revine pe TV de la sfârşitul lunii octombrie

Chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu sunt din nou la cuţite. Antena 1 va lansa la finalul acestei luni al şaselea sezon al cooking-show-ului produs de Mona Segall.

Publicitate

Noul sezon va debuta pe 29 octombrie, în fiecare luni şi marţi de la ora 20.00.

Emisiunea Antenei 1 este printre cele ma puternice motoare de audienţă ale postului. În finala sezonului cinci, câştigată de concurentul lui Florin Dumitrescu, emisiunea a fost lider de audienţă cu peste 1,4 milioane de telespectatori din întreaga ţară. Pe publicul comercial, emisiunea a fost tot lider, cu cifre pese media Antenei în prime-time - 430.000 de telespectatori media, şi un rating de 9,7% (pe larg AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jk jk
    Presimt ca va fi "grabita". Presimt ca trebuie sa fie gata pana de Craciun/Revelion
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Este prima data în viata cand îti dau dreptate Doru, sa stii ca luni la bataie cu "Ciobanii fara pereche" este un film bun de prin 2002 "Câinii Zapezii" eu zic ca e un film bun si va aduce audiente bune chiar daca a fost redifuzat de multe, multe ori.
  • Doru Doru
    Singura emisiune de la "Antena 1" care prinde locul 1 pe toate target-urile de fiecare data cand e difuzata. In rest, celelalte productii cam "scartaie".

    "Noul sezon va debuta pe 29 octombrie"
    Pana atunci, "Pro TV" are cale libera la pozitia de lider in ziua de luni. Proasta decizia cu scoaterea emisiunii "Insula Iubirii" de luni. Asa, batalia era mai stransa...
  • Silvia coafeza (nu hairdresser) Silvia coafeza (nu hairdresser)
    Acești bucătari distrug familia traditionala mai mult decât orice căsătorie lgbt . Ha ha totusi este adevarat , bărbații au că motivație (pe care chiar o folosesc) că la tv gătesc doar bărbați și chiar sunt unii care nu se mai dau dusi din bucatarie, este adevarat.

Trimite un comentariu

sus