Skip to main content

Comedy Central aduce al treilea sezon din Show de seară cu Viorel Dragu. Emisiunea îşi schimbă ora de difuzare

 
Comedy Central aduce al treilea sezon din Show de seară cu Viorel Dragu. Emisiunea îşi schimbă ora de difuzare

UPDATE. Postul TV a revenit cu o erată în care menţiona că emisiunea Show de seară cu Viorel Dragu va debuta pe 8 octombrie, de la 22.00 şi nu pe 1 octombrie aşa cum anunţate iniţial.

Publicitate

Comedy Central aduce al treilea sezon din Show de seară cu Viorel Dragu, anunţă reprezentanţii postului. Late night show-ul românesc debutează astăzi, 1 octombrie, şi vine cu o schimbare de oră. Dacă în primele două sezoane emisiunea a fost programată de la 20.00, în noul sezon, show-ul va fi de la 22.00.

Scenariul este scris, în continuare, de echipa Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru şi Cristi Popesco. Aceştia apar şi în emisiune în postura de "corespondenţi speciali."

Pentru acest sezon au fost anunţate 10 episoade, cu durata obişnuită de jumătate de oră.

"În al treilea sezon nu vor fi schimbări majore, pentru că am observat că în România schimbarea nu vine neapărat cu ceva bun. În ce priveşte echipa Show de seară, ea o să fie formată tot din Sorin, Sergiu, Cristi, Vio, Dan şi Toma, pentru că am observat că în România nu este profitabil să împarţi banii la mai mulţi oameni.

Aşa că o să ne punem toate speranţele în destin şi noroc şi, în caz că n-o să fie bine, avem pregătită o listă de scuze, explicaţii şi duşmani care ne-au pus beţe în roate", a spus Viorel Dragu, gazda emisiunii.

Formatul emisiunii analizează şi dezbate, în cheie comică, anumite subiecte politice sau sociale, din societatea românească. Producţia se vede, în reluare, miercuri - de la 11:30, vineri - de la 22.00, sâmbătă - de la 21.00 şi duminică - de la ora 23.00.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • INSOMNIACUL INSOMNIACUL
    Frumos din partea Comedy Central, dar ar fi mișto o nouă schimbare de imagine :D
  • Teo Teo
    Adina ce fumezi fata ?? Sau erai ironica ?
  • Adina Ionescu Adina Ionescu
    Si asta l-a copiat pe Patraru. Caci Patraru e primul comediant pe aceasta lume care a prezentat un late night show. Ceilalti il copiaza.
  • gezfo gezfo
    Nu este niciun show de seara acum 1 octombrie, ora 22:00 pe Comedy Central. Ruleaza in continuare Doi barbati si jumatate. Mai degraba este vorba de 8 octombrie cred
  • C C
    Nu incepe pe 8 octombrie? Asa a anuntat Viorel Dragu la podcastul sau.

Trimite un comentariu

sus