Skip to main content

DERAPAJ. "Căsătoria dintre un bărbat şi un ficus!" Viitorul căsătoriei, într-o reclamă plătită de PSD pe Antena 3

 
DERAPAJ. "Căsătoria dintre un bărbat şi un ficus!" Viitorul căsătoriei, într-o reclamă plătită de PSD pe Antena 3

DERAPAJ. Viitorul căsătoriei, într-o reclamă plătită de PSD. O interpretare împinsă la extrem, în care una dintre concluzii este că, printr-un NU la Referendum, s-ar putea ajunge la căsătoria "dintre un bărbat şi un ficus".

Publicitate

Un alt efect: poligamia. Un efect ceva mai plastic ilustrat în reclamă, în combinări de doi luate câte trei.

Cum sună reclama:

"Ce înseamnă Da la Refrendum? Acordul tău pentru a păstra căsătoria aşa cum o ştim: între bărbat şi femeie.

Ce înseamnă NU la Referendum? Acordul tău pentru ca în viitor căsătoria să se poată realiza între două persoane de acelaşi sex. Sau mai multe. Doi bărbaţi şi o femeie. Trei femei şi patru bărbaţi. Un bărbat şi un ficus. Sau între o femeie şi altceva.

Alegerea îţi aparţie. Vino la Referendum."

Reclama a fost difuzată de câteva ori de postul Antena 3. A fost pe post, prima dată, ieri, la ora 13.35. O a doua difuzare a reclamei (capturată de către Ionuţ Codreanu), a fost tot ieri, la 22.46.

Spotul cu ficusul a fost pe Antena 3 şi astăzi, o singură dată până la apariţia acestui articol, la 9.38, dimineaţa.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, pentru acest spot clientul apare ca fiind PSD.

VIDEO. Reclama Referendumul şi ficusul:

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vai de ficusul vostru Vai de ficusul vostru
    @Dragos, de unde ai scos-o pe asta cu "copiii abuzați și forțați să apară în clip"? Cred că îi confunzi cu copiii aduși cu forța de PSD să facă tumbe pe beton in fata blondei supreme, după modelul nord coreean!
    Că să nu mai pomenim de faptul că părinții romani dau o grămadă de bani unor firme că să-și vadă odraslele la Tv. Sa fie o întâmplare că acele firme se laudă că au contract cu Intact și ii baga in showurile antenelor?
    Motorina a trecut de 6 Ron/litru, preturile au crescut cu 15-20% in ultimul an, datoria publică este cea mai mare din istorie, inflația și deficitul s-au dublat, avem un guvern în care aproape jumătate dintre miniștri sunt analfabeți functional iar voi vă dați cu posteriorul de pământ că dispare familia tradițională din cauza ficușilor!
  • F F
    @ dragos : ăla nu e derapaj. E doar o reinterpretare a unui serial. :)) asta e o poziție clara a unui partid care a spus ca nu va face campanie și o încercare jenanta de a scoate *** și extremiștii la vot. Încetați sa tot băgați copiii în fata, *** Ei habar nu au de tâmpenia asta și au acces la lucruri cu adevarat îngrijorătoare pe internet.
  • dragos dragos
    Cata ipocrizie si partizanat pe Pagina de Media. Asta e derapaj care e pus pe prima pagina in highlight dar spotul anti referendum *** GG la jurnalismul din tara asta.
  • @Mm @Mm
    In aceiasi "logica" a ta, de lobotomizat ***, inseamna ca irinuca va forma familia traditionala cu taurul comunal din Teleorman. Asta cind va iesi "virgin" din puscarie!
  • Daniel Daniel
    In spotul respectiv nu se vorbeste de poligamie ci de "poliamor"....
    https://www.bbc.com/news/world-40655103 - "Some gay rights advocates also oppose it, saying it makes a mockery of their fight for equality and undermines past assurances that same-sex marriage would not be a "***"." Poate ca despre *** e vorba de fapt la referendum...

    https://www.telegraph.co.uk/news/2017/06/13/colombia-gets-first-polyamorous-family-three-men-legally-established/

    https://www.efe.com/efe/english/life/polygamy-is-brazil-s-latest-contribution-to-sexual-revolution/50000263-2893262
  • Silvia Silvia
    În fiecare seară Mircea Badea face propaganda anti lgbt. Exista pe net un interviu cu Carmen Brumă pentru emisiunea lui Capatos in care ea spune că nu crede în monogamie ci in aranjamente reciproc avantajoase. Așadar Badea trăiește în concubinaj cu o femeie care vine din patul altuia si el da lectii despre familia traditionala
  • mee mee
    wow.... cata minciuna, manipulare si aberatie!
  • Romania Libera Romania Libera
    NU mergem la referendum, noi si toti apropiatii nostrii, FACETI SI VOI LA FEL!
  • Mm Mm
    Mie mi se pare foarte corecta, care e problema? Poate pe viitor unii vor ca sot un ficus, de exemplu Carmen Iohannis are unul deja!
  • Alin Alin
    Dar chestia aia cu *** pe *** nu vi s-a părut exagerare ? Deontologi ce sunteti !
  • jk jk
    Parca trebuia sa se vada nu stiu ce cod daca e de la un partid...nu se vede clar aici
  • bing bing
    doamne cata disperare

Trimite un comentariu

sus