Skip to main content

MUTARE. Dorin Chioţea iese din studioul 1 Matinal. Are doar intervenţii de pe teren

 
MUTARE. Dorin Chioţea iese din studioul 1 Matinal. Are doar intervenţii de pe teren

Prima mutare din grila de toamnă a TVR 1. Maria Linda Grejdan are un nou partener de emisiune, în locul lui Dorin Chioţea. Este vorba despre Daniel Coman, reporter al postului.

Publicitate

Dorin Chioţea rămâne în cadrul emisiunii, dar cu un alt rol. El este reporter special de la 1 Matinal, având diferite intervenţii de pe teren. Jurnalistul a făcut şi un anunţ în acest sens pe pagina sa de Facebook. „De ieri, mai mult pe teren decat in studio. La fel de liber, dar mai creativ. Citim si ziare pe unde apucam, traim clipa impreuna si vedem faptele asa cum sunt”, a precizat el.

Chioţea s-a alăturat TVR în primăvara lui 2017, când la conducerea postului public era Irina Radu. El a debutat cu emisiunea 1 Matinal, alături de Linda Maria Grejdan, pe care l-a realizat până recent.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Cum poate sa il laude Dan Chiotea pe generalul Kisseliov de ziua nationala, cel care a propus Tarului anexarea Principatelor, cel care a servit interesele Rusiei, Regulamentul Organic fiind pus in practica cu acest scop. A fost un pas inainte, dar nu poti lauda un general de ocupatie dura a Rusiei, cand mii de tarani, boieri au suferit de pe urma ei. Poate parintii lui care erau in armata l au indoctrinat gresit. Urat gandeste acest domn.
  • Elias p Elias p
    Cred ca toti care au comentat aici sunt ziarisiti sau lucreaza pentru TVR... adevarul este ca Dorin Chiotea asta nu avea ce cauta nici in studio si nici sa plictiseasca oamenii cu reportajul lui in care citeste ziarele .. waste of time !!! Ma uit in fiecare zi la stiri dimineata si de multe ori pe tvr .. de cate ori il vad pe omul asta imi da un vibe naspa rau... :)) parca imi strica dimineata respectiva.. toti *** sunt mai nou jurnalisti...
  • Alexandra Rusescu Alexandra Rusescu
    Doamna Livia Pila, diferenta dintre Chiotea si Zeicescu sta in cultura. Nu stiu ce studii are dna Emma Z dar cu siguranta nu a facut mai mult de o facultate privata de ultim rang , in timp ce Chiotea a invatat mult si bine. Emma are grave derapaje de limba Dorin Ch nici vorba. Ea are un vocabular sarac si comun el are practica discursului elevat. Asta-i! Plus, ca are o verva care nu prea exista la salariatii din TVR ca ziaristi nu se pot numi.
  • dana dana
    pacat
  • popeea eliza popeea eliza
    Dragos Patraru si Dorin Chiotea erau figurile de excelenta ale TVR. Au suparat pt ca sunt destepti si au umor.Au ramas figurile inodore si incolore pe care nu le asculta nimeni.Doammna Gradea este contabila nu ziarist. Livia. Pila..Chiotea nu este greseala Irinei, acea doamna chiar a fost o directoare buna.Cum este un om maitalentata cum starneste invidia amaratilor.
  • dan petrea dan petrea
    Adevarul despre Dorin Chiotea vi-l spun eu. Noua conducere a TVR voia sa-i spuna pa si pussy!. Cind au controlat contractul, sefii au avut marea surpriză să constate că Irina Radu a aviut grija să îi facă unul pe trei ani. De aia. Chiotea nu e OUT, așa cum ar fi meritat.
  • An An
    In text scrie Marian Linda Grejdan ... MARIAN... Incercam sa descifrez daca in acest nume este inclus si cel al prezentatoarei si al prezentatorului... (La momentul comentariului asa era scris)
  • geo geo
    Las-o așa cum au dat-o, Dorine. Să te trimită ăștia de la TVR pe teren - la cererea ta - și să te te înlocuiască acolo în direct in studio cu un reporter brunețel - care nu este nici carismatic ...
  • Livia Pila Livia Pila
    @,Adi
    Nu. Nu lucra. Lua doar bani de la noi.
  • Adi Adi
    Adica Chiotea lucra la TVR? Habar nu aveam.
  • Dorin Chiotea Dorin Chiotea
    Draga PaginaDeMedia,

    Ideea de a "iesi din studio" este una pe care am discutat-o de mult timp, era si in planurile initiale ale colegilor care fac strategii editoriale si de programe. De altfel, am mai practicat-o si in formulele de pana acum, dar nu regulat. Noi vrem sa fie ceva de tipul "think out of the box", iar primele reactii sunt pozitive. E deja mai multa actiune si vom continua asa. Vizionare placuta, merita sa incercati TVR!
  • Troll Troll
    L-am vazut ieri de la stadion si azi cu niste doctori, pe la opt jumatate. Spectaculos! Diferit de toate emisiunile. Initial am crezut ca a disparut de tot. In schimb, cei doi din studio parca au cate jumatate de creier. Se vede lipsa de experienta si tracul. Chiotea e savuros si fara prompter. Nu inteleg de ce TVR nu il foloseste si la transmisii sportive, unde e foarte bun. Dar mai are TVR transmisii sportive?
  • Livia Pila Livia Pila
    Aducerea lui Chiotea a fost una dintre greșelile fundamentale ale Irinei Radu. Ar trebui sa fie trimisa pe teren și Emma Zeicescu. ***.

Trimite un comentariu

sus