Skip to main content

Emisiunea de talente a Iulianei Tudor revine cu nou sezon, la TVR 1

 
Emisiunea de talente a Iulianei Tudor revine cu nou sezon, la TVR 1

Vedeta populară, emisiunea Iulianei Tudor, revine la TVR 1 din această săptămână, anunţă reprezentanţii postului. Noul sezon, cu numărul trei, începe duminică, 14 octombrie, de la ora 21:00.

Publicitate

Cei 45 de concurenţi şi interpreţi de muzică populară se duelează pentru premiul de 100.000 de lei.

Formula juriului a ramas cea de sezonul trecut. Acesta este format din interpretele de muzică populară Niculina Stoican şi Cornelia Rednic, realizatoarea de emisiuni TV Elise Stan, rapsodul Grigore Leşe şi poetul Mircea Dinescu. Ei vor nota evoluţiile pe scena de la Vedeta populară ale noilor concurenţi, interpreţi amatori din muzica populară românească, notează sursa citată.

„După primele două sezoane Vedeta populară, în care oamenii s-au ataşat deja de emisiune, anul acesta am avut la preselecţii mult mai mulţi tineri care tocmai au împlinit 16 ani. Au aşteptat cu nerăbdare să participe la emisiune, având în vedere că, prin regulament, vârsta minimă de participare este de 16 ani.

Tot sezonul acesta, înregistrăm şi o premieră: concurenţi din primele sezoane îşi încearcă încă o dată norocul în emisiune. S-au pregătit mai intens, au ascultat criticile constructive ale juriului şi visează în continuare la marele premiu.

Cât priveşte juriul, având în vedere că există o chimie foarte bună între juraţi şi în acord cu managementul, va fi păstrată componenţa acestuia din sezonul al doilea”, a spus Iuliana Tudor.

Fiecare dintre cele nouă ediţii preliminare are câte trei probe, la fel ca şi în sezonul trecut. În prima probă, concurenţii vor cânta acompaniaţi sau nu de orchestră, în funcţie de alegerea fiecăruia. În proba a doua, vor face duet cu artistul preferat de muzică populară, iar în proba a treia va trebui să redea cât mai fidel o melodie fredonată de unul dintre juraţi, completează reprezentanţii postului.

În fiecare săptămână vor concura, pentru un loc în semifinală, câte cinci concurenţi . În semifinală vor accede nouă concurenţi, care se vor lupta pentru cele cinci locuri din finală.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dana dana
    abia astept emisiune frumoasa

Trimite un comentariu

sus