Skip to main content

GALERIE FOTO. Emisiunea lui Măruţă a împlinit 11 ani. Audienţele de acum: programul, primul pe interval

 
GALERIE FOTO. Emisiunea lui Măruţă a împlinit 11 ani. Audienţele de acum: programul, primul pe interval

Cătălin Măruţă a împlinit azi 11 ani de când realizează emisiuni la Pro TV. În cei 11 ani - iniţial cu numele Happy Hopur, acum La Măruţă - a avut peste 3.500 de ore de transimisiuni LIVE şi mai bine de 15.000 de interviuri.

Publicitate

Difuzată iniţial cu numele „Happy Hour”, emisiunea a debutat luni, 22 octombrie 2007, de la ora 17:45 şi a fost difuzată de luni până vineri. Astăzi, „La Măruţă” este difuzată de luni până vineri, de la ora 15:00, la concurenţă cu emisiunea Teo de pe Kanal D.

Ce audienţe face în prezent?

În acest sezon, emisiunea prezentată de Cătălin Măruţă a fost cea mai urmărită producţie pe intervalul de difuzare.

Înainte de datele de audienţele, ce spun Cătălin Măruţă şi producătoarea Alina Tolontan:

Cătălin Măruţă:

„Acum 11 ani tremuram de emoţie şi de mândrie pentru că aveam prima emisiune la PRO TV.

Alături de mine am avut din prima zi o echipă senzaţională, de la cei din redacţie, maeştri pe teren, până la profesioniştii din platou sau în regia de emisie, toţi m-au ajutat mereu să mă simt acasă în studioul emisiunii. Lor le mulţumesc azi, în zi aniversară, pentru că îmi sunt a doua familie.”

Alina Tolontan, producător La Măruţă:

„Povestea echipei La Măruţă este despre performanţă pentru că 11 ani de live, zi de zi, înseamnă, fără îndoială, performanţă. Un drum profesional ca viaţa: sus, jos, greu, cu reuşite şi cu greşeli.

Mii de ediţii live şi zeci de mii de interviuri. Peste toate, un exerciţiu zilnic de producţie în echipă, cu oameni cărora le sunt recunoscătoare şi le mulţumesc! Unii lucrează acum în alte părţi, alţii sunt cu noi din prima zi.”

Media audienţelor La Măruţă, în lunile septembrie şi octombrie, pe targeturile NAŢIONAL, URBAN şi COMERCIAL:

Citeşte şi:

Cătălin Măruţă: "Nu regret nimic din ce am făcut". Despre fazele emisiunii: „a început ca divertisment, a trecut în tabloid, apoi prin social. Acum ne-am intors la un divertisment 100%”

GALERIE FOTO. 11 ani La Măruţă

  • La Măruţă
  • Happy Hour
  • La Măruţă 2015
  • Catalin Maruta 2015
  • sursa: apropotv.ro

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Allex Allex
    Formatul SNL e o provocare mare pt televiziunea românească. Nu stiu daca va prinde in Romania. Plus ca e foarte complex din punct de vedere al producției. Depinde mult cum il vor produce , daca il vor prelungii aiurea(formatul are cam 90 de minute pe ediție). Cel mai probabil il vor filma la Kentauros, dar am inteles ca nu e 100% clar daca il cor produce in primavara , sau in toamna 2019.
  • Daniel Daniel
    Din martie 2019 Pro Tv face Saturday Night Live. Se cauta locatie in momentul asta .. se discuta inclusiv sa fie filmata in sala teatrului Nottara.
  • Vasile Vasile
    De ce nu mai transmite look tv la liga si serie A?

Trimite un comentariu

sus