Skip to main content

EXCLUSIV. Care este suma oferită pentru Prima TV? Creditorii postului, de acord cu vânzarea

 
EXCLUSIV. Care este suma oferită pentru Prima TV? Creditorii postului, de acord cu vânzarea

EXCLUSIV. Vânzarea postului Prima TV către compania care deține posturile Look TV - și despre care Paginademedia.ro a scris în exclusivitate - se apropie de final. Creditorii postului de televiziune au fost de acord, la Adunarea Generală de astăzi, cu vânzarea stației.

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă, în exclusivitate, care este oferta pe care Cristi Burci o are pentru Prima TV.

Creditorii Prima TV au fost informați, înaintea Adunării Generale, de planul de vânzare a postului de televiziune. În documentele primite de creditori se specifică exact și suma care a fost oferită pentru vânzarea postului.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, "administratorul judiciar a înregistrat o ofertă pentru achiziționarea tuturor activelor corporale și necorporale aparținând Prima Broadcasting Group." O vânzare "în bloc".

Oferta prin "negociere directă cu cumpărător identificat", este de 22,4 milioane de lei. În euro: 4,8 milioane, după cum punctează documentul.

Adunarea Generală a Creditorilor, care a avut loc astăzi, a fost de acord cu propunerea administratorului judiciar legată de oferta de vânzare. 

Proprietarul posturilor Look TV, ofertantul Prima TV

Controlul asupra stației deținute în prezent de Cristian Burci urmează să fie preluat de Adrian Tomșa, proprietarul posturilor Look TV, după cum Paginademedia.ro a scris, la începutul lunii august.

Adrian Tomșa - cel care urmează să preia controlul Prima TV, potrivit surselor Paginademedia.ro, operează stațiile Look TV și Look Plus, dar și site-ul Profit.ro și postul de televiziune Profit.

În noua formulă, grupul va opera posturile generaliste Prima TV, Look TV și Look Plus, canalul de business Profit.ro și site-ul economic.

Detalii despre preluarea Prima TV și istoria postului de televiziune, aici

Citește și:

EXCLUSIV. Schimbări majore la Prima TV. Postul lui Cristian Burci, preluat de Look TV

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • "Sai vedem in HD si apoi putem spune ca sunt in aceeasi liga cu primele 3 televiziuni actuale."
  Alt "troller". Sau poate e acelasi ?

  Pana una alta, astept ca "Prima TV" sa treaca pe HD.
 • Nu mai visați că Prima va fi parte a Digi sau a lui Tezsari. PRIMA TV VA FI DEȚINUT DE CLEVER, chiar dacă e o companie deținută de un om apropiat de Tezsari.
 • Rock TV, Magic TV si Kiss TV nu sunt ale Prima TV/Cristian Burci. In 2014 au fost vandute separat catre Antenna Group din Grecia. Ma rog, pe atunci era doar Kiss TV.
 • Prima Tv o sa apartina de Digi, dar in acte o sa fie alta firma.

  @dan, Prima TV se vede in audiente, mai ales pe Comercial.
 • Look TV s-a transformat în LOOK SPORT - televiziune de sport.

  Din portofoliul Clever Media, mai face parte și Agro TV - televiziune cu profil agricol.
 • poate vinde prima pana la urma ca si asa nu prea se vede in audiente poate cumpara niste formate bune si daca se face vanzarea cei care o preiau sa renunte la carcotasii lu peste in special la infectul de huidu..sa schimbe stirile si prezentatorii ca s praf

Trimite un comentariu