Skip to main content

UPDATE. Libertatea: Emma Zeicescu şi Claudiu Popa, puşi sub învinuire pentru deţinere şi consum de droguri

 
Sursa foto: Libertatea
Sursa foto: Libertatea
UPDATE. DIICOT anunţă oficial într-un comunicat de presă că s-a disăus la data de 2 octombrie urmărirea penală faţă de Emma Zeicescu şi Claudiu Popa pentru deţinere de droguri de risc.
Publicitate
Prezentatoarea TV Emma Zeicescu şi fostul ei iubit, Claudiu Popa, de asemenea prezentator TV, au fost puşi sub învinuire de procurorii DIICOT pentru deţinere de droguri de risc în vederea consumului, au confirmat surse judiciare pentru Libertatea.

Emma Zeicescu (TVR) şi Claudiu Popa (Realitatea TV) au fost prinşi cu două ţigări cu cannabis la Festivalul Summer Well, mai menţionează sursa citată.

Contactat de un reporter Libertatea, Claudiu Popa a răspuns: „Nu comentez”, iar Emma Zeicescu nu a putut fi contactată.

Paginademedia.ro a solicitat şi un punct de vedere TVR, pe care îl vom adăuga de îndată ce îl vom primi.

Emma Zeicescu a anunţat luni seara, pe pagina sa de Facebook că a intrat în concediu medical.

Informaţia iniţială despre cei doi jurnalişti care ar fi fost prinşi cu substanţe interzise a apărut pe contul de Facebook al lui Mircea Badea, la mijlocul lunii septembrie. El a postat, printre altele, pe pagina sa o imagine în care apare cartea de identitate a lui Claudiu Popa alături de două ţigări. „Nu stiu ce reprezinta aceasta fotografie, dar ceva tot reprezinta. Ce va pot spune sigur: nu e un fake”, scria atunci Mircea Badea.

UPDATE. DIICOT anunţă oficial într-un comunicat de presă că s-a disăus la data de 2 octombrie urmărirea penală faţă de Emma Zeicescu şi Claudiu Popa pentru deţinere de droguri de risc.

„Suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin au deţinut, fără drept, droguri de risc pentru consum propriu, respectiv două ţigarete confecţionate artizanal ce conţineau cannabis în amestec cu tutun”, arată comunicatul DIICOT.

Comunicatul integral, în continuare:

Urmare a comunicatului din data de 14.09.2018 http://www.diicot.ro/index.php/arhiva/2457-comunicat-de-presa3-14-09-2018 şi a informaţiilor apărute în spaţiul public, Biroul de informare şi Relaţii Publice din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizat şi Terorism este împuternicit să facă următoarele precizări:

Prin ordonanţa din data de 02.10.2018, procurorii DIICOT- Structura Centrală au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin, pentru săvărşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu, faptă prev. de art.4 alin.1 din Legea nr. 143/2000 republicată.

În fapt s-a reţinut că la data de 11.08.2018, în timp ce se aflau pe razalocalităţii Buftea, la intrarea în spaţiul unde se desfăşura un festival de muzică, suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin au deţinut, fără drept, droguri de risc pentru consum propriu, respectiv două ţigarete confecţionate artizanal ce conţineau cannabis în amestec cu tutun.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tbancu tbancu
    Consumul de canabis dauneaza grav sanatatii!
    Petrisor... ti-a luat ceva sa spui de unii rezistenti ca sunt niste drogati penali.
    PS: DIICOT DIICOT te ia... pa pa pa pa pammm
  • cosmin20 cosmin20
    2 tigari ? Doar pt atat i-au pus subinvinuire?
  • Tavi Tavi
    Lasati oamenii in pace ! Peste tot im lume se legalizeaza consumul de canabis si la noi inca se poarta "vinatoarea de vrajitoare" Cati mor pe an din cauza alcolului ? Si *** de Badea sa-si consume *** si ciocul mic.
  • livia pilă livia pilă
    Cu Emma ne-a fericit Irina Radu. Poate ca o ia si pe ea in Albania.
  • bing bing
    rusine, ti-ai distrus cariera zeiceasco... pentru un joint

Trimite un comentariu

sus