Skip to main content

E oficial. Mihai Petre revine în juriul Românii au talent

 
E oficial. Mihai Petre revine în juriul Românii au talent

Mihai Petre revine în juriul show-ului Românii au talent, alături de Andra, Andi Moisescu şi Florin Călinescu, după ce Mihaela Rădulesu s-a retras. Paginademedia.ro a anunţat încă din luna august revenirea lui Petre, AICI.

Publicitate

Mihai Petre:

„Sunt bucuros să revin în show-ul pe care-l iubesc. E un sentiment foarte plăcut, similar celui pe care-l trăieşti atunci când te întorci acasă după mult timp şi abia aştepţi să te reîntâlneşti cu cei dragi. Mă refer aici la colegi, dar şi la cei mai talentaţi români, cu care voi avea privilegiul să interacţionez din nou. Eu, Andra, Andi şi Florin ne dorim să scoatem la iveală talentul suprem. Eu mă voi îngriji în mod special, în stilul meu caracteristic, să scot la iveală numai talentul din această emisiune.”

Vineri, 5 octombrie, Românii au talent dă startul filmărilor pentru sezonul nouă.

Mihai Petre a fost în prima variantă de juriu a emisiunii Românii au talent, alături de Andi Moisescu şi de Andra, în urmă cu opt ani.

În urmă cu patru ani, după plecarea producătoarei Mona Segall la Antena 1, Mihai Petre a trecut şi el la postul Intact. Tot ca jurat, la emisiunea Dancing with the stars - Dansează printre stele, de la Antena 1. Show-ul prezentat de Horia Brenciu a avut un singur sezon.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • An An
    Andra din nou...de cand a intrat Florinel i-a eclipsat pe toti...dar faza e ca Mihaela era cam singura pe lungime de unda cu Florin...un pic Andi ii mai arunca la fileu...pe Mihaela nu au reusit sa o faca sa il aduca pe Felix in nicio editie...pe Mihaela trebuiau sa o puna in valoare cu o emisiune proprie, pacat daca au adus-o iarasi in prim plan si au renuntat de tot la ea, ca si cu Andreea Marin...de Loredana nu mai zic... Andra i-a luat locul de peste tot...e primul revelion dupa cativa ani buni fara concert Loredana pe Pro sau Pro2... Si dupa ani si ani de cand nu mai are deloc concert la sala palatului.......
  • danao danao
    aceeasi ciorba reincalzita, si juratu', si formatu

Trimite un comentariu

sus