Skip to main content

Ninja Warrior ajunge la final. Începe „Falsez pentru tine”

 
Ninja Warrior ajunge la final. Începe „Falsez pentru tine”

Se termină acţiune, începe cântatul. Pro TV anunţă debutul noului show muzical, Falsez pentru tine, prezentat de Mihai Bobonete. Emisiunea începe duminică, 4 noiembrie, pe tronsonul lăsat liber de Ninja Warrior care ajunge la final săptămâna aceasta (pe 28 octombrie).

Publicitate

Show-ul este realizat după formatul internaţional „I can see your voice”. Fiecare ediţie are un invitat special, o vedetă, care va trebuie să descopere care dintre cei 8 concurenţi aflaţi pe scenă spune adevărul şi care minte.

Dacă invitatul special a făcut alegeri bune până la final, telespectatorii vor urmări un duet format din concurentul finalist şi cântăreţul celebru.

Dacă nu, se vor amuza de o performanţă deloc reuşită între artist şi farsor.

Concurentul care reuşeşte să-l păcălească pe invitat şi ajunge în finală fără să cânte pleacă acasă cu un premiu de 10.000 de lei, iar dacă finalistul este un bun cântăreţ, atunci câştigă un single semnat HaHaHa Production.

Mihai Bobonete:

„Veţi vedea un show cu multă distracţie, în care nu vocile sunt importante, ci capacitatea invitatului de a intui cine spune adevărul şi cine nu. Sunt convins că oamenii se vor uita la Falsez pentru tine, nu pentru că sunt eu prezentator sau pentru că am patru consilieri speciali, ci pentru că este primul show în care nu căutăm vocea, ci concurentul care încearcă să şi-o ascundă cel mai bine.”

Pe tot parcursul show-ului, Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira şi Răzvan Fodor îl vor consilia pe invitat ca să ia cele mai bune decizii.

Reamintim că emisiunea Falsez pentru tine are în echipa de producători pe Dana Mladin, unul dintre cei mai vechi producători ai Antenei 1, după cum Paginademedia.ro a anunţat în premieră AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • F F
    Am avut dreptate. :)) poate ca X Factor avea o șansă dacă rămânea duminica. :))
  • marian marian
    Sa vedem ce va fi esec sau ceva pe langa , ceva audiente de sambata si dumineca
  • mile mile
    protevistii nu ne spun acum de aceeasi vedete plimbate la toate emisiunile , acum nu v-ati saturat de bobonete , doar la antene e problema sau ce penibililor , emisiune de doi lei pt un public rural , nu va prea agitati sa criticati minunea
  • Doru Doru
    Daca incepe Bobonete cu glumele lui ca in "Vocea Romaniei Junior", nu dau mari sanse emisiunii.
  • jk jk
    Pai și serialul Vlad va mai fi dat anul asta?

Trimite un comentariu

sus