Skip to main content

Ninja Warrior ajunge la final. Începe „Falsez pentru tine”

 
Ninja Warrior ajunge la final. Începe „Falsez pentru tine”

Se termină acțiune, începe cântatul. Pro TV anunță debutul noului show muzical, Falsez pentru tine, prezentat de Mihai Bobonete. Emisiunea începe duminică, 4 noiembrie, pe tronsonul lăsat liber de Ninja Warrior care ajunge la final săptămâna aceasta (pe 28 octombrie). 

Show-ul este realizat după formatul internațional „I can see your voice”. Fiecare ediție are un invitat special, o vedetă, care va trebuie să descopere care dintre cei 8 concurenți aflați pe scenă spune adevărul și care minte.

Publicitate

Dacă invitatul special a făcut alegeri bune până la final, telespectatorii vor urmări un duet format din concurentul finalist și cântărețul celebru.

Dacă nu, se vor amuza de o performanță deloc reușită între artist și farsor.

Concurentul care reușește să-l păcălească pe invitat și ajunge în finală fără să cânte pleacă acasă cu un premiu de 10.000 de lei, iar dacă finalistul este un bun cântăreț, atunci câștigă un single semnat HaHaHa Production.

Mihai Bobonete:

„Veți vedea un show cu multă distracție, în care nu vocile sunt importante, ci capacitatea invitatului de a intui cine spune adevărul și cine nu. Sunt convins că oamenii se vor uita la Falsez pentru tine, nu pentru că sunt eu prezentator sau pentru că am patru consilieri speciali, ci pentru că este primul show în care nu căutăm vocea, ci concurentul care încearcă să și-o ascundă cel mai bine.” 

Pe tot parcursul show-ului, Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor îl vor consilia pe invitat ca să ia cele mai bune decizii. 

Reamintim că emisiunea Falsez pentru tine are în echipa de producători pe Dana Mladin, unul dintre cei mai vechi producători ai Antenei 1, după cum Paginademedia.ro a anunțat în premieră AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • protevistii nu ne spun acum de aceeasi vedete plimbate la toate emisiunile , acum nu v-ati saturat de bobonete , doar la antene e problema sau ce penibililor , emisiune de doi lei pt un public rural , nu va prea agitati sa criticati minunea

Trimite un comentariu