Skip to main content

Falsez. Doar pentru tine falsez... Un nou show la Pro TV: Falsez pentru tine. Cu Mihai Bobonete prezentator

 
Falsez. Doar pentru tine falsez... Un nou show la Pro TV: Falsez pentru tine. Cu Mihai Bobonete prezentator

Pro TV pregăteşte un nou format de emisiune: Falsez pentru tine. Nu e o greşeală. E vorba de un show de voci după formatul I can see your voice, despre care Paginademedia.ro a scris în premieră încă din decembrie anul trecut (detalii AICI).

Publicitate

Falsez pentru tine, noul show care va începe în această toamnă la Pro TV, îl are prezentator pe Mihai Bobonete.

Alături de el vor fi patru consilieri, Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira şi Răzvan Fodor să-şi spună părerea, pentru a ajuta fiecare invitat special să descopere care dintre concurenţii de pe scenă are, într-adevăr, voce şi care falsează.

Cum arată formatul. În fiecare ediţie Falsez pentru tine, câte un artist cunoscut în muzica românească va trebui să analizeze ca un adevărat detectiv opt concurenţi aflaţi pe scenă, pentru a descoperi cine are voce şi cine falsează, însă fără ca aceştia să cânte. În fiecare rundă, invitatul elimină concurenţii despre care crede că nu au voce, iar totul va fi dezvăluit la final.

Fiecare invitat special va avea ajutorul celor patru consilieri ai emisiunii. Cu toţii se vor folosi de propria experienţă şi intuiţie, iar după fiecare rundă telespectatorii vor afla adevărul: a eliminat invitatul special un concurent cu voce sau un falsor?

Dacă invitatul special a făcut alegeri bune până la final, telespectatorii vor urmări un duet între concurentul finalist şi cântăreţul celebru. Concurentul afon care reuşeşte să-i păcălească pe invitat şi consilieri că are voce şi ajunge în finală pleacă acasă cu un premiu de 10.000 de lei. Dacă finalistul este un bun cântăreţ, HaHaHa Production îi va produce primul single.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bobonete e haios băi nebunilor, umorul lui nu e pentru oricine.
  • Nu impresionează formatul si nici prezentatorul. E posibil sa intre duminica după ce se termina Ninja Warrior.
  • Doru ,cred ca o va baga martea dupa Las Fierbinti , asa cred ca altfel dumineca nu cred ca va face fata sau se termina Pe bune ca si asa nu prea face audienta
  • Bobonete prezentator ? Prevad ca emisiunea o sa fie un esec, ca "Vocea Romaniei Junior"...

    "Falsez pentru tine, noul show care va începe în această toamnă la Pro TV, îl are prezentator pe Mihai Bobonete."
    Cel mai probabil va fi duminica. Inca 3 saptamani si se termina "Ninja Warrior".

Trimite un comentariu

sus