Skip to main content

VIDEO. Paramount, campanie inedită cu scene „din spatele camerelor”

 
VIDEO. Paramount, campanie inedită cu scene „din spatele camerelor”

Imaginile de culise sunt „vedetele” din noua campanie de imagine a Paramount Channel. Postul a lansat recent o campanie de marketing dedicată pentru România, Ungaria şi Polonia, intitulată Filme. Magie.

Publicitate

Totul vine la pachet cu trei spoturi video, realizate în tentă comică, cu scene de making-off din filme romantice, western şi de acţiune ale Paramount.

Campania de imagine a Paramount va rula pe posturile posturile Digi 24, TLC, National Geographic, Animal Planet şi National Geographic Wild, spun reprezentanţii postului. În plus, campania poate fi văzută în luna octombrie pe panourile publicitare din oraşe.

„Am încercat prin această campanie să arătăm într-un mod amuzant cum se întâlnesc cele două lumi: a realităţii şi a ficţiunii", a spus András Martsa, senior promo producer, Paramount Channel.

„Am vrut să continuăm tradiţia în care ne concentrăm asupra procesului creativ, permiţându-le telespectatorilor accesul în culise. O scenă spectaculoasă nu este doar o scenă spectaculoasă, ci reprezintă mai mult de atât, nu se termină unde se termină ecranul televizorului, ci are propria ei poveste”, a completat Martsa.

Proiectul este produs de compania maghiară a Viacom, în colaborare cu casa de producţie Malvin.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Razvan Putina Razvan Putina
    Înca astept audientele de marti seara si de aseara??? Pagina de media@

Trimite un comentariu

sus