Skip to main content

PSD plăteşte difuzarea unor spoturi "Spune DA la Referendum"

 
PSD plăteşte difuzarea unor spoturi "Spune DA la Referendum"

"Vrem Familie! Vrem copii! Vrem viitor!". "DA la Referendum înseamnă DA pentru căsătoria dintre un bărbat şi o femeie". Sunt mesajele unor spoturi care rulează pe câteva posturi de ştiri.

Publicitate

"Ştampila pentru NU înseamnă că admiţi posibilitatea legiferării ca persoanele de acelaşi sex să se poată căsători şi adopta copii", spune una dintre reclame.

Cele două spoturi rulează pe posturile de ştiri România TV, B1 TV şi Antena 3.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro din piaţa media, PSD este clientul care plăteşte difuzarea repsectivelor spoturi.

De altfel, spoturile poartă marcajul PSD (şi un cod), în partea de jos a ecranului, o obligaţie în cazul materialelor de promovare asumate de către o grupare politică.

Ce spun spoturile, detaliat:

Spot 1:

Vrem Familie! Vrem copii! Vrem viitor! Protejarea familiei împotriva oricăror tentative de erodare a căsătoriei ca uniune liber consimţită între un bărbat şi o femeie este o măsură esenţială pentru protejarea poporului român, a identităţii şi unităţii noastre în marea familie europeană.

DA pentru viitorul nostru.

DA la referendum înseamnă DA pentru căsătoria dintre un bărbat şi o femeie.

Spot 2

Referendumul naţional pentru revizuirea Constituţiei din 6 şi 7 octombrie 2018. Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?

Ştampila pentru DA înseamnă că sunt de acord ca în Constituţie să scrie CĂSĂTORIA este între un bărbat şi o femeie.

Ştampila pentru NU înseamnă că admiţi posibilitatea legiferării ca persoanele de acelaşi sex să se poată căsători şi adopta copii.

DA la referendum înseamnă DA pentru căsătoria dintre un bărbat şi o femeie.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lulu Lulu
    Puneti si o informatie de background la final, altfel e fapt divers: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/video-viorica-dancila-la-bruxelles-psd-nu-face-campanie-pentru-referendum-1003428

Trimite un comentariu

sus