Skip to main content

Schimbare în managementul Kanal D. Şeful Kanal D părăseşte conducerea televiziunii după 10 ani. Este înlocuit cu primul angajat al postului

 
Haluk Kurcer, CEO Kanal D în perioada 2008 - 2018
Haluk Kurcer, CEO Kanal D în perioada 2008 - 2018

Haluk Kurcer părăseşte conducerea Kanal D după 10 ani la conducerea postului de televiziune. Locul său este luat de un al membru al echipei de management: Ugur Yesil, general manager Kanal D din anul 2011. Ugur Yesil preia pozitia de CEO si Executive Board Member Kanal D (Dogan Media International S.A.).

Publicitate

Ugur Yesil (foto dreapta) este primul angajat al Kanal D si cel care a pus bazele echipei in 2006 cand Kanal D intra pe piata media din Romania.

In perioada 2006-2011 a fost CFO Kanal D, iar din aprilie 2011 si pana in prezent a indeplinit functia de General Manager al postului de televiziune.

Pana la finalul lunii decembrie, Ugur Yesil va prelua atributiile manageriale de la Haluk Kurcer, care va ramane membru al Board-ului, cu atributii diferite, anunţă reprezentanţii Kanal D.

Kanal D este subsidiara Dogan Sirketler Grubu Holding AS si a emis pentru prima data pe 18 februarie 2007.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    marea, atunci ce cauti la o stire de kanal d , ni se rupe de pro tv a l tau
  • jk jk
    Pe 18 februarie?Parcă ziua lor era pe 1.03
  • marian marian
    Neinteresant , nu pot dormi la noapte de schimbarea de la canal pe celalalt site spun ca ei au fost cea mai buna televiziune din Romania , si ca au fost de multe ori pe primul loc in tpul audientelor minciuni marca turceasca poate la ei mai spun ca au fost pe primul loc sambata si dumineca datasat fata de concurenta ,pe national si orase intre 20 00 - 23 -45 cat tine emisiunea lor au lungit-o pana la miezul nopti sa aiba ceva audienta , mi se rupe de acest canal

Trimite un comentariu

sus