Skip to main content

Fotbal la pachet special. Telekom mută într-o ofertă separată televiziunile cu fotbal. Compania anunţă scumpirea unuia dintre abonamente

 
Telekom Sport
Telekom Sport

Schimbare de strategie la Telekom. Televiziunile de sport Telekom Sport 1 şi Telekom Sport 2 (până acum incluse în abonamentele de bază), alături de Look Sport şi Look Plus au trecut într-un pachet separat: Telekom Sport+. În plus, preţul unuia dintre cele două abonamente va creşte din noiembrie.

Publicitate

Ce înseamă asta?

Diferă în funcţie de abonamentele pe care le au acum clienţii.

Adică:

1. Cei care au abonamentul de bază (TV M) nu mai pot vedea Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Look Sport şi Look Plus. Dacă vor aceste posturi, plătesc un pachet separat (Telekom Sport+), care costă un euro.

2. Cei care acum au abonament premium (TV L) rămân în continuare cu aceste staţii în grilă. Dar plătesc mai mult. Acest tip de abonament va fi din noiembrie mai scump cu 1,43 euro, după cum au explicat reprezentanţii Telekom pentru Paginademedia.ro.

Poziţia integrală a Telekom, pentru Paginademedia.ro, în continuare:

Reamintim ca orice schimbare adusa in portofoliul de servicii si produse al unei afaceri, precum si modificari de tarife, reprezinta un semn al corelarii permanente la conditiile si nevoile pietei.

În acest sens, Telekom incearca sa ofere cel mai bun continut TV, in general, si sportiv, in particular. Astfel, incepand cu 1 octombrie 2018, canalele Telekom Sport 1 si 2, precum si canalele Look Plus si Look Sport, fac parte din noul pachet Telekom Sport+.

Abonatii TV M care doresc sa aiba in continuare acces la continutul sportiv difuzat pe cele doua canale vor trebui sa isi activeze extraoptiunea Telekom Sport+.

Totodata, ei pot renunta oricand la extraoptiunea Telekom Sport+, nefiind obligati sa o retina mai mult de o luna.

Pachetul Telekom Sport+ include cele mai bune meciuri din Champions League, Europa League, La Liga, Premier League, meciurile din Seria A, Italia, şi Bundesliga, precum si Formula 1 si meciurile din NBA.

Totodata, in luna noiembrie, pretul abonamentului TV L va creste cu 1,43 euro / luna (TVA inclus), pachetul Telekom Sport+ fiind inclus in grila de canale.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Telekom Sport 1 HD si Telekom Sport 2 HD si Telekom Sport 3 HD si Telekom Sport 4 HD
  • Marius Marius
    Telekom Jos
  • Adelina Adelina
    telekom sunt niste nesimtiti...isi iau bani destui din reclame...mare greseala ca am vrut televiziune de la ei
    SA NU UITAM CA AU SCOS FILMBOXURILE, NAT GEO, adica aproape jumatate din ce imi placea la tv.

    acum platesc pentru ca au vrut ei alta televiziune de sport...urat
  • arcu de triumf arcu de triumf
    Pentru ANPC: avem o problema. Abonamentele la cablu mobil internet nu mai sunt abonamente, sunt ceva negociat individual. Cand ai un abonament pe site te astepti sa platesti pentru ce scrie acolo. Dar nu, in ultima perioada se fac modificari, se dau oferte prin telefon, se schimba pretul cand vrei sa renunti la vreun aboament, adica ti-l reduce etc. Pai nu cumva e discriminare? Nu cumva e cam haos? Adica trebuie sa vreau sa renunt la abonament ca sa primesc un pret mai avantajos? Si asta la toti operatorii. Plateam Internet L la Telekom cu 50Mbps cat platea unu cu 200Mbps. A trebuit sa-i sun sa ma bage si pe mine la 100 ca 200 nu bate in Dr Taberei. Si mai am exemple dar cred ca ar trebui putina curatenie in ofertele astea ca multi platesc aiurea. Nu mai zic de acoperire (la Telekom). La preturi egale ma astept la servicii agale.
  • Puica Puica
    pana in martie si pa,ne mutam la Orange.
  • Cris Cris
    Ideea este simplă.. sunt hoti ,de două ori,cei de la Telekloko(încă sunt abonatul lor..dar,din februarie,gata).
    1.iti ia un euro sa treci de la M la L...o.k,sa zicem,dar,aici e dracia dracului,la punctul 2.
    2.cei care vin de la M,fata de cei de la L,așa cum sunt eu,deja,mai sunt taxați cu 1,45 euro.. ca,de, au scumpit ,șmecherii,nivelul superior al abonamentului.Oricum,ai da-o,tot pici de fraier cu nesimțiți ăștia.
  • telekom istu telekom istu
    Ce "carnatzi". Sper sa mareasca salariile sefilor cu un euro.
  • Adi Adi
    UPC a marit toate abonamentele.Iar pachetul sport este separat 15 lei.
    Urmeaza si Digi sa scumpeasca toate abonamentele.
  • silviu silviu
    bine
  • florin florin
    niste hoti telekomu

Trimite un comentariu

sus