Skip to main content

TVR 1 aduce un nou talent show muzical. Andreea Bănică va fi gazda

 
Andreea Bănică
Andreea Bănică

TVR 1 aduce un nou talent show muzical: Provocarea starurilor. Andreea Bănică va fi gazda emisiunii, care debutează la finalul acestei luni, mai exact sâmbătă, 27 octombrie, anunţă postul public.

Publicitate

Conceputul emisiunii este următorul:

  • Trei juraţi, care se schimbă în fiecare ediţie
  • Trei mentori
  • Şase concurenţi

În fiecare ediţie va exista un alt juriu, diferit de cel care a fost cu o săptămână înainte. În competiţie vor intra şase concurenţi. Există trei mentori, care antrenează câte doi din cei şase concurenţi. În fiecare ediţie vor fi eliminaţi trei, iar alţi trei le vor lua locul.

Andreea Bănică:

„Aşteptam de mult timp o astfel de producţie muzicală în care să mă pot implica 100%. Mă bucur mult că am fost cooptată în acest proiect şi mai ales la TVR, acolo unde visam să ajung când eram mică.

Recunosc, mi s-au mai propus formate de televiziune pe care să le prezint, însă nu m-a atras nimic mai mult ca noul proiect al TVR 1 - Provocarea starurilor! Face parte din meseria mea, eu asta fac: cânt de când aveam 4 ani şi jumătate şi mă vedeam într-un astfel de proiect muzical.

Sper să ne urmăriţi sâmbătă de sâmbătă, să cântaţi alături de noi şi să trăiţi la maxim ceea ce noi vă vom transmite din platoul de televiziune: energie, veselie, poveşti cu cântec! Haideţi să cântăm româneşte şi să descoperim noi talente de care, poate, nu aţi mai auzit! Muzică live 100%!”

Andreea Bănică este la primul proiect de divertisment cu Televiziunea Publică. Interpreta a mai avut experienţa de prezentator al unor emisiuni de televiziune. Ea a fost gazda unor programe la Antena 1 (Folclorul contraatacă) sau la Kanal D (Papuci de vedetă, Bravo, ai stil!). A jucat şi în serialul de comedie Meseriaşii, de la Pro TV.


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Razvan Putina Razvan Putina
    ***, învatate sa scrii prostule, Chefii vo da tare, de asta esti asa de stresat ca stii ca va veni 3 zile cand pro va fi pe locul 2 sigur ! Cat despre audientele de aseara, va nimicit si pe proasta de Esca!
  • Adi Adi
    Balan sau Banica - nu e clar articolul
  • s s
    andreea banica, nu balan
  • F F
    Andreea Bălan sau Banica? :)) Corectați.

Trimite un comentariu

sus