Skip to main content

Vlad Enachescu, directorul Telekom Sport, renunță să modereze discuția cu Aleksei Sorokin la IAA.

 
Vlad Enachescu, directorul Telekom Sport, renunță să modereze discuția cu Aleksei Sorokin la IAA.
Vlad Enăchescu

Vlad Enachescu, comentator sportiv și director general al Telekom Sport, cel care ar fi trebuit să fie pe scenă alături de Aleksei Sorokin la evenimentul IAA, mâine dimineață, a decis să se retragă din eveniment, scrie Tolo.ro.

„Aseară, Enăchescu a renunțat, ”când a realizat în ce poate ajunge, fără voința lui”, după cum au explicat colegii săi din redacție. Enăchescu s-a văzut imediat cu executivii companiei Telekom, care i-au sugerat și ei, în termeni clari, că e cazul să nu mai onoreze momentul cu Sorokin.”, scrie Tolontan. 

Publicitate

Acum câteva zile, Enăchescu scria într-o postare pe Facebook: „Onorat si nerabdator sa fiu pe scena IAA Global Conference - miercuri 3 Octombrie 2018 pentru a sta de vorba cu un star speaker - Alexey Sorokin.” Postarea a dispărut între timp. 

Paginademedia.ro a trimis câteva întrebări la Telekom, legat de postarea dispărută dar și dacă Vlad Enachescu cunoștea sau nu trecutul lui Aleksei Sorokin în momentul când a acceptat să modereze discuția. Compania nu a comentat. 

Cătălin Tolontan a dezvăluit recent în articole publicate pe Tolo.ro și în Libertatea că evenimentul IAA, organizat zilele acestea pe 2 și 3 octombrie, are printre vorbitori un invitat controversat: Aleksei Sorokin, fost șef al Comitetului local de organizare a Campionatului Mondial 2018 și „înfocat susținător al legilor care criminalizează activitatea minorităților sexuale din Rusia”.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Vlad Enachescu tocmai a fost nevoit sa plece de bunavoie din functia de director Telekom Sport Romania dupa un management falimentar. A reusit insa sa se reorienteze si sa fie angajat la CSM Bucuresti, dar nu se stie pentru cat timp. Practic Vlad Enachescu *** Telesport si Dolce Sport ***. Multe *** a facut, inconjurat de ***. Cineva acolo sus nu doarme!
  • Telecom-ul impune o taxa in plus pt programele sale de sport.Uite asa vor migra iubitorii de sport catre digitv unde vor gasi programele de sport la pretul pachetului de baza.
  • @geo bine punctat! A venit "moshu" mai repede la Telekom cu surpriza Telekom sport +. Zer gut her telekom! Inca un aiuro + tva pt sport de calitate.. HD. Oare cit o cere daca ar fi UHD?!!!
  • Pe cand o stire despre cum sunt tratati angajatii Telekom Sport si cum au fost obligati sa plece unii doar ca sa ramana cei agreati de cuplul Vlad Enachescu - Alexandru Sabau? Vor repeta modelul Telesport pe care tot ei l-au bagat in faliment folosind aceeasi strategie dezastruoasa de cheltuieli fara rost, gen deplasari pe banii companiei in strainatate. Uitati-va cum au scazut audientele Telekom Sport, la cati bani a investit compania asta care inca nu stie ce se intampla acolo
  • La TELEKOM SPORT Vlad Enachescu a inceput sa scape de cei cu cartile de munca si isi pastreaza editorii pilosi sau fetele cu "reale calitati". O sa apara o ancheta si despre asta ;)
  • Parca mai interesanta era stirea pe care ati ratat-o cum ca Telekom isi taxeaza cu 5 lei pe luna pe cei care doresc sa urmareasca de acum inainte posturile TV de sport pe care le-a cuprins intr-un pachet sport.

Trimite un comentariu