Skip to main content

Vlad Enachescu, directorul Telekom Sport, renunţă să modereze discuţia cu Aleksei Sorokin la IAA.

 
Vlad Enăchescu
Vlad Enăchescu

Vlad Enachescu, comentator sportiv şi director general al Telekom Sport, cel care ar fi trebuit să fie pe scenă alături de Aleksei Sorokin la evenimentul IAA, mâine dimineaţă, a decis să se retragă din eveniment, scrie Tolo.ro.

Publicitate

„Aseară, Enăchescu a renunţat, ”când a realizat în ce poate ajunge, fără voinţa lui”, după cum au explicat colegii săi din redacţie. Enăchescu s-a văzut imediat cu executivii companiei Telekom, care i-au sugerat şi ei, în termeni clari, că e cazul să nu mai onoreze momentul cu Sorokin.”, scrie Tolontan.

Acum câteva zile, Enăchescu scria într-o postare pe Facebook: „Onorat si nerabdator sa fiu pe scena IAA Global Conference - miercuri 3 Octombrie 2018 pentru a sta de vorba cu un star speaker - Alexey Sorokin.” Postarea a dispărut între timp.

Paginademedia.ro a trimis câteva întrebări la Telekom, legat de postarea dispărută dar şi dacă Vlad Enachescu cunoştea sau nu trecutul lui Aleksei Sorokin în momentul când a acceptat să modereze discuţia. Compania nu a comentat.

Cătălin Tolontan a dezvăluit recent în articole publicate pe Tolo.ro şi în Libertatea că evenimentul IAA, organizat zilele acestea pe 2 şi 3 octombrie, are printre vorbitori un invitat controversat: Aleksei Sorokin, fost şef al Comitetului local de organizare a Campionatului Mondial 2018 şi „înfocat susţinător al legilor care criminalizează activitatea minorităţilor sexuale din Rusia”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Diana Diana
    Vlad Enachescu tocmai a fost nevoit sa plece de bunavoie din functia de director Telekom Sport Romania dupa un management falimentar. A reusit insa sa se reorienteze si sa fie angajat la CSM Bucuresti, dar nu se stie pentru cat timp. Practic Vlad Enachescu *** Telesport si Dolce Sport ***. Multe *** a facut, inconjurat de ***. Cineva acolo sus nu doarme!
  • Steven Steven
    Telecom-ul impune o taxa in plus pt programele sale de sport.Uite asa vor migra iubitorii de sport catre digitv unde vor gasi programele de sport la pretul pachetului de baza.
  • Robert Robert
    @Mihai voinea
    Cine a plecat? Chiar sunt curios...
  • Dieter Schultz Dieter Schultz
    @geo bine punctat! A venit "moshu" mai repede la Telekom cu surpriza Telekom sport +. Zer gut her telekom! Inca un aiuro + tva pt sport de calitate.. HD. Oare cit o cere daca ar fi UHD?!!!
  • Mihai Voinea Mihai Voinea
    Pe cand o stire despre cum sunt tratati angajatii Telekom Sport si cum au fost obligati sa plece unii doar ca sa ramana cei agreati de cuplul Vlad Enachescu - Alexandru Sabau? Vor repeta modelul Telesport pe care tot ei l-au bagat in faliment folosind aceeasi strategie dezastruoasa de cheltuieli fara rost, gen deplasari pe banii companiei in strainatate. Uitati-va cum au scazut audientele Telekom Sport, la cati bani a investit compania asta care inca nu stie ce se intampla acolo
  • Irina Irina
    La TELEKOM SPORT Vlad Enachescu a inceput sa scape de cei cu cartile de munca si isi pastreaza editorii pilosi sau fetele cu "reale calitati". O sa apara o ancheta si despre asta ;)
  • geo geo
    Parca mai interesanta era stirea pe care ati ratat-o cum ca Telekom isi taxeaza cu 5 lei pe luna pe cei care doresc sa urmareasca de acum inainte posturile TV de sport pe care le-a cuprins intr-un pachet sport.

Trimite un comentariu

sus