Skip to main content

AUDIENŢE. Telespectatorii au spus „Sărut mâna pentru masă”. Chefii, cele mai bune audienţe din acest sezon. Pro TV a rămas lider doar la nivel naţional

 
AUDIENŢE. Telespectatorii au spus „Sărut mâna pentru masă”. Chefii, cele mai bune audienţe din acest sezon. Pro TV a rămas lider doar la nivel naţional

AUDIENŢE. Chefii şi Gospodarii s-au luptat pentru primele locuri în audienţă. Rezultatul? Antena 1 şi-a adjudecat publicul tânăr şi pe cel de la oraşe, iar Pro TV a câştigat telespectatorii din ţară.

Publicitate

Postul Intact a ocupat poziţia secundă la nivel naţional, dar a recuperat pe celelalte targeturi. A scos cifre de aproape 1,6 milioane de privitori din toată ţara, în timp ce Pro TV, postul de pe primul loc, a scos o medie de 1,7 milioane de telespectatori pe minut.

Antena 1 s-a desprins pe comercial, unde a avut o cotă de piaţă de 28,2%, iar Pro TV a scos un share de 21,1%.

Vârful naţional s-a înregistrat la ora 20:47, când aproximativ două milioane de oameni aveau televizoarele deschise pe Chefi la cuţite.

Producţiile care s-au intersectat cu emisiunea culinară de la Antena 1, pe interval, au fost „Gospodar fără pereche” (Pro TV, de la ora 20:30) şi serialul „Mireasa din Istanbul” (Kanal D, de la 20:00).

Paginademedia.ro prezintă cifrele serii de luni, 26 noiembrie, pe intervalul Chefi la cuţite:

NAŢIONAL. Antena 1 s-a clasat pe locul al doilea în topul naţional, cu o medie de aproape 1,6 milioane de telespectatori. Liderul Pro TV a scos o medie de aproxiamativ 1,7 milioane de telespectatori.

Pe locul al treilea s-a clasat Kanal D, cu o medie de aproape 900.000 de privitori pe minut.

URBAN. La oraşe s-a schimbat liderul. Chefii s-au văzut bine şi au scos cifre de aproximativ 884.000 de telespectatori pe minut.

Pro TV a fost pe locul doi, cu o medie de aproximativ 690.000 de telespecatori, în fiecare minut. Pe locul trei şi-a menţinut poziţia Kanal D, cu o medie de 377.000 de telespectatori, pe interval.

COMERCIAL. Postul Intact a luat avânt pe comercial, unde a scos o medie de 445.000 de privitori şi o cotă de piaţă de 28,2%.

Pe locul secund s-a clasat Pro TV, care a avut pe interval o medie de 334.000 de telespectatori şi un share de 21,1%.

Digi Sport 1 şi Pro Cinema au completat topul primelor cinci clasate.

Audienţa posturilor TV luni, 26 noiembrie, pe intervalul Chefi la cuţite (20.00 - 23.05), la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Nr. Persoane Rtg% Shr%
1 Pro TV 1.769.000 9.9 20.8
2 Antena 1 1.594.000 8.9 18.7
3 Kanal D 894.000 5 10.5
4 Antena 3 427.000 2.4 5
5 Romania TV 370.000 2.1 4.3

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 26 noiembrie, pe intervalul Chefi la cuţite (20.00 - 23.05), în mediul URBAN

URBAN Nr. Persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 884.000 9.2 20.4
2 Pro TV 689.000 7.2 15.9
3 Kanal D 377.000 3.9 8.7
4 Antena 3 274.000 2.8 6.3
5 DigiSport 1 206.000 2.1 4.8

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 26 noiembrie, pe intervalul Chefi la cuţite (20.00 - 23.05) pe publicul COMERCIAL

COMERCIAL Nr. Persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 445.000 10.1 28.2
2 Pro TV 334.000 7.6 21.1
3 Kanal D 101.000 2.3 6.4
4 DigiSport 1 82.000 1.9 5.2
5 Pro Cinema 47.000 1.1 3

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ciprian Ciprian
    De vreo câteva zile Pro 2 nu mai apare în top cinci. Nici Happy Channel.
  • Cum îmi pot pune si eu poza ??
  • Răzvan Putină Răzvan Putină
    Care *** imi foloseste numele? Pensionarii sunt peste tot, mai ales la hanten1. E plin de babe si mosi pensionari, mai ales pesedisti pe Acces Direct, Undeva te cunosc, Porrit in Fruct. Dar hantena1 e viata mea. alt post tv nu mai stiu. Hai antena!1!
  • mile mile
    Sunt atat de prost ca nu stiu pe ce planeta sunt oare pe marte? Îmi plac ciobanii pro tv ului si de andra lui nibunu de maruta *** ***
  • mile mile
    alex , saumflat tarata intine , mai usor cu limbaju injurios, cred ca teai molipsit de la chefi pe cutite , tu si razvan putina nu vedeti realitatea din tabele , unde arata clar ca antena 1 are multe emisiuni la care e uita sateni si batrani si cei fara serviciu , asa ca trebuie sa se scoata aceste emisuni asa cum sa scos si totu pentru draggoste , tu tu nu faci diferenta dintre seriale si filme , fruct oprit e serial nu film si trebuie scos ca seuitta mai mult la el tarani si pensionari, cauta tabelele si vezi ca rating pe comercial e mic fata de cele dpe urban si national
  • claudiuu claudiuu
    Din doua porcarii de emisiuni de cea mai joasa speta romanii au ales raul mai mic adica Chefi la cutite
  • marian marian
    1q ,plimba ursul ca rugineste lantul antenist- PSD-ist cu doua clase , aveti un premier care conduce la voi la antenuta ma ,,,, pe gramatica ta , de destept *** de ce spui comunistule
  • 1q 1q
    marian @
    bonus: ''ca sa-ti i-a banii de paine .''
    corect: sa-ti ia''
    au....asta e publicul protv, zero clase.
  • 1q 1q
    marian @ citate dintr-un certat cu limba materna :
    ''cei dela cablu'' corect: de la.
    '' oameni de toata speta '' wtf ? cumva voiai sa spui de toata jena ? ca gramatica ta învățată la protv.
    ''mie jena cu tine ca om.'' corect: mi-e jena.
    BONUS: pune semnele de punctuatie, ca pare ca scrii pe nerasuflate !
    fii sincer, marian, locuiesti cu parintii ? ca numai pe net te vad. *** ?
  • marian marian
    Mihai cred cu tarie ca voi sunteti pesdisti ,voi cu antenuta voastra de doi lei , toata ziua te plangi ca cei dela cablu ti-au bagat mana in buzunar ca sa-ti i-a banii de paine , in primul rand aceasta emisiune este de prost gust cu injuraturi si cu oameni de toata speta auzi unul a venit pe tocuri ca sa mai creasca un pic audienta , unde este publicu incult la pro sau la antenuta mie jena cu tine ca om si cu corul bocitoarelor de la voi , si cred ca jumatate din voi antenistilor sunteti pe ajutor social ,trebuia sa prezinte pe intervale dar de cand prezinta acest om Raul o da in stamba tot timpul nu stiu de unde a aparut asa ca voi care injurati tot timpul ciocul mic
  • Mihai Mihai
    Ai dreptate mile. Am uitat de Te cunosc de undeva, Acces, emisiunea terminata brusc a lui Boureanu, aia cu matrimoniale. Alea sunt pline de pesedisti.
  • D D
    "Mihai", astept acelasi comentariu cu publicul "Antena 1", "pesedist e cu cei de la tara" pe stirile cu "Fructul Oprit" si "Te cunosc de undeva":
    https://www.paginademedia.ro/2018/11/audiente-fructul-oprit-visuri-la-cheie-21-noiembrie
    https://www.paginademedia.ro/2018/11/audiente-vocea-romaniei-te-cunosc-de-undeva-24-noiembrie-2018
    Sau tu vezi doar "taranii" la "Pro TV" ? De la alte posturi nu ?

    Si "paginademedia.ro", cu "trollerii" de pe aici nu faceti nimic ? Ca in ultimele zile, vad stiri cu comentarii pe langa subiect... Pacat ca nu banati IP-urile, cum fac multe site-uri.
  • mile mile
    mhiai , cred ca ai mancat ceva stricat si t-a facut rau , in cat nu mai esti lucid , ai uitat ca la antena sunt emisiunile, la care se uita batrani si cei de la sate , iti amintesc aici de te cunosc de undeva , acces direct, totul pentru dragoste , fructu oprit ,si toate emisiunile lui dan negru , eu sant cel mai mare fan antena , dar am inceput sa fiu mai lucid si nu mai laud chiar toate emisiunile antenei , daca nu crezi ce spun , pune mana pe articolul cu divertisment si te convingi ca am dreptate , asa ca ciocu mic si mai invata
  • Răzvan Putină Răzvan Putină
    Doamne ferește de așa proști, băi omule ai probleme grave cu capu! Se vede cine sunt ciobanii, tu si cei ai AneiMariei Prodan si tot Pro tv-ul vostru plin de expiraturi! Dle Petrișor v-am rugat de zeci de ori sa-l banați pe deplasatu ăsta! Dacă nu o faceți înseamnă ca regulamentul si site-ul vostru e de ***!
  • Mihai Mihai
    Ca de obicei, Pro TV-ul pesedist e cu cei de la tara, nu degeaba cel mai taranesc serial "Las Fierbinti" poate primi 1 milion de euro de la psd, iar Firicel suspect de posesie se droguri este liber (am spus suspect!). Antena 1 a castigat publicul educat de la oras si cel privat de la comercial, nu cei cu ajutor social pesedist de la tara.

Trimite un comentariu

sus