Skip to main content

De la o emisiune pe site-ul Andreei Esca, la o carte. Bogdan Nicolai şi Gáspár György lansează volumul #Love is fun – iubirea şi sexul

 
Bogan Nicolai şi Gáspár György
Bogan Nicolai şi Gáspár György

Drumul de la emisiune online, la carte. Gáspár György (psiholog clinician şi psihoterapeut relaţional) şi Bogdan Nicolai (jurnalist de radio, televiziune şi presă scrisă) lansează „#Love is fun – iubirea şi sexul, în acelaşi pat”, inspirată de tematica emisiunii Love is fun de pe A List Magazine, publicaţie deţinută de Andreea Esca.

Publicitate

De altfel, Andreea Esca semnează şi prefaţa volumului care va apărea pe 5 decembrie în librăriile mari din ţară, la preţul de 35 de lei. Cartea este disponibilă în precomandă, cu autograful autorilor, pe site-ul paginadepsihologie.ro, în perioada 27 noiembrie – 4 decembri.

„#LoveIsFun abordează o serie de subiecte de maxim interes pentru zilele noastre, precum: siguranţa relaţională, (in)fidelitatea, gelozia, dragostea în vremea Facebook şi a reţelelor sociale, inteligenţa erotică, alfabetizarea sexuală şi neadevărurile pe care ni le spunem despre sex, viaţa de cuplu când suntem părinţi, şi le oferă tuturor celor care se află într-un cuplu sau sunt în căutarea unei relaţii o hartă care-i poate ajuta să navigheze mai sănătos printre provocările vieţii în doi”, spun semnatarii carţii.

#LoveIsFun este a patra carte semnată de către psihologul Gáspár György, după Copilul invizibil (Curtea Veche Publishing, 2016), Revoluţia iubirii: o altfel de poveste despre ataşament şi relaţii (Editura Pagina de Psihologie, 2017) şi Mindfulness Urban (Curtea Veche Publishing, 2018) şi este primul volum de non-ficţiune semnat de jurnalistul Bogdan Nicolai.

Despre Gáspár György

Gáspár György are o experienţă de 12 ani în psihologia clinică şi psihoterapia de cuplu şi familie. În 2013 a iniţiat programul naţional #RevoluţiaRelaţionalăÎnRomânia. Este co-fondator al platformei paginadepsihologie.ro şi preşedinte al Asociaţiei Multiculturale de Psihologie si Psihoterapie.

Despre Bogdan Nicolai

Bogdan Nicolai este jurnalist cu o experienţă în presa scrisă, radio şi tv. Fost director de programe la MTV, realizator al matinalului ProFM, scenarist la Vocea României, a lucrat şi pentru The ONE, ProMotor sau Times New Roman. Colaborează cu publicaţia A List Magazine, pentru care realizează emisiunile Life Coach şi Love is fun (împreună cu psihologul Gáspár György).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andreea Caran Andreea Caran
    Am comandat cartea şi abia aştept să o citesc! Chiar mă întrebam dacă Gaspar va mai publica ceva în curând. Ce surpriza!!!
  • Mi-e milă de Mile Mi-e milă de Mile
    Neinteresant.

Trimite un comentariu

sus