Skip to main content

„Puterea dragostei”, un altfel de „Noră pentru mama”. Emisiunea Andreei Mantea va fi de şase ori pe săptămână. Când începe

 
„Puterea dragostei”, un altfel de „Noră pentru mama”. Emisiunea Andreei Mantea va fi de şase ori pe săptămână. Când începe

Kanal D pariază pe emisiunea „Puterea dragostei” prezentată de Andreea Mantea. Reality show-ul Kanal D va debuta pe 19 noiembrie şi va avea şase ediţii pe săptămână, anunţă postul de televiziune.

Publicitate

Emisiunea va fi difuzată zilnic de luni până sâmbătă, astfel:

  • De luni până vineri, emisiunea va avea câte două ediţii, una de la 11.00 şi de la 13.00.
  • Sâmbăta de la 15.30.

În fiecare Gala a emisiunii, transmisă sâmbătă de sâmbătă, de la ora 15:30, vor avea loc eliminările.

Filmarile pentru show-ul matrimonial “Puterea dragostei” vor avea loc in Turcia, la Istanbul.

Concurentii, 7 femei şi 7 bărbaţi, vor locui separat, dar îşi vor putea petrece opt ore pe zi împreună în „Casa Dragostei”, in afara acesteia ei neavand voie să se întâlnească.

Reamintim că postul Kanal D a mai avut o emisiune de succes de tip matrimonial, Noră pentru mama, prezentată de Gabriela Cristea. Emisiunea a rulat timp de cinci sezoane, până în 2011, când a trecut la Antena 1 sub numele „Mireasă pentru fiul meu”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bita Nelu Bita Nelu
    Draga , Andreea...Puterea Dragostei, este o emisiune Fake ! Ma faci sa rad..Cand nu mai are audienta...( si se pare ca nu mai are de multaaaa vreme )..vii si tipi, zbieri la concurenti, care sunt " obositi" , falsi si fara sentimente ! Mai ai nitel si ii readuci pe toti, cei din sezonul trecut ! Astea sunt femei ? Tipa, se bat intre ele , zbiara ? Doar pentru audienta ? Lasati-va de televiziune ! Promovati prostia, ura , femeile indecente si toti *** !!
  • Chirilă Nicoleta  Chirilă Nicoleta
    O emisiune de de tot rîsu,
    De ce nu se ia nici o măsură împotriva acelui BADARAN ADRIAN !!!!???
    CUM PUTEȚI SĂ ȚINEȚI O ASEMENEA SALBATICIUNE IN EMISIUNE !!!???
    Pe toată lumea jicneste sare la bătaie și tot alți sunt vinovați!!! De ceee ??? Ca să vă faceți filmări?? Rusine
  • Robert Robert
    Lăsând prostiile la o parte Raluca nu trebuia sa se despartă de Adrian chiar dacă el sa purtat urât, dacă ea ar fi vrut un cuplu adevărat cu el și ar fi vrut pentru totdeauna ar fi stat cu el și lar fi schimbat în timp. Ea a jucat un teatru ieftin mai ales cu sentimentele lui,ea a vrut sa încerce cu Adrian doar de ochii lumii ca să știe cum să se poarte cu Ricardo. Toată treaba era aranjată între Raluca și Ricardo. Ea o să vadă că niciun bărbat nu va mai plânge pentru ea cum a plâns Adrian. Părerea asta vine de la cineva care e căsătorit și are o relație de 9 ani. Așa că nu vă mai jucați cu sentimentele, și veniți la emisiune să vă găsiți pe cineva nu să jucați teatru ieftin de copii din clasele mici. Toate cele bune.
  • Mirela-Daniela Mirela-Daniela
    Ma bucur ca a iesit Bianca preferata publicului, asa i sa luat zambetul zeflemistului de None si Adrian .Doi cocalari care nu stiu cat face 2+2,si dau lecti de viata .Cine tia dat costumul de zebra cu papion None?
  • Mirela-Daniela Mirela-Daniela
    Ma bucur ca a fost votata Bianca, asa le-a inchis gura celor doi cocalari None si Adrian, doi atotstiutori si intruchiparea perfectiuni perfecte. None cine a murit de ai capatat acel cotum de zebra cu papion?
  • Mirela-Daniela Mirela-Daniela
    Ma bucur ca a iesit Bianca preferata publicului, asa i sa luat zambetul zeflemistului de None si Adrian .Doi cocalari care nu stiu cat face 2+2,si dau lecti de viata .Cine tia dat costumul de zebra cu papion None?
  • Mirela-Daniela Mirela-Daniela
    Ma bucur ca a iesit Bianca preferata publicului , deoarece ia inchis gura Domnului None fat frumos din lacrima, si totodata si gura taranului din buricul orasului pe nume Adrian ,care se cred cei mai destepti ca au scoala vieti ,doua persoane care jicneste la infinit pe toata lumea .Cine a murit None , de te-a imbracat in zebra?
  • diana diana
    Da-ti-o afara pe Rafaela,nu are nicio treaba cu subiectul emisiunii. Se uita dupa totii si zice ca le da sfaturi dar uita de ce se afta acolo....zice de Bianca ca nu isi asuma lucrurile,dar ea face mult mai rau. Nu ii vad locul acolo,ea e perfecta si stie tot iar toti ceilalti sunt prosti. Daca o mai tineti mult,tind sa cred ca e facatura de emisiune atunci
  • Mara Mara
    M-am uitat câteva zile...încerc sa înțeleg dacă emisiune este matrimoniala sau de educație cetățenească ( vezi Rafaela și Daniel)
    Sunt multe răutăți in casa, multă ipocrizie și aroganta ! Dar.... pe mine personal ma deranjeaza cei doi autosuficienti.... Rafaela si Daniel.
    Eu nu înțeleg de ce a intrat Rafaela in aceasta emisiune pentru ca deși nici un băiat nu ii place... oricum rolul ei acolo este de a face morala, observații, sa realizeze toți cât de grozava este. Ipocrita și sub pretextul vârstei crede ca le știe pe toate ! Cele tinere sunt proaste. Cică nu are sentimente pentru Daniel dar asta este o mare mizerie...o mare minciuna ! Când Bianca plângea ea era de o duritate și nesimțire.... când a plâns Marina... ok, plângea pentru ca este prea tânăra.
    Daniel , la fel de ipocrit, critic, superdestept și care desconsidera persoanele care nu ii sunt pe aceeași lungime de unda. Prezenta lui acolo nu are nicio legătura cu genul matrimonial al emisiunii. Cred ca avea nevoie de un mediu in care sa se desfășoare in toată splendoarea. Și el neagă sentimentele fata de Rafaela dar... la fel mare ipocrizie!
    Bla, bla, bla....
    Abia astept sa ii văd eliminați dar din păcate cred ca vor fi menținuți tocmai pentru a creea starea asta de tensiune. Sa vedeți ce atitudini vor avea cei doi in continuare fiind favoriti. Continua “
    lectiile” de moralitate, comportament, atitudine.... chhhhh
  • Paul ionescu Paul ionescu
    Buna,ar trebuii sa-i dați "viteza"acestei copile pe nume Rafaela,motivul.....este o barfitoare si nu cred ca joaca cinstit ,iar scopul ei este altul.Asa ca știți ce aveți de facut dragi votanți
  • Iozefina Iozefina
    Ia pauza te vreau langa mine
  • F F
    Îi duc în Turcia ca sa fie cuminți și sa stea închiși în casa vreun an. :))
  • Iuli Iuli
    La aceasta veste, Antena se gandeste la reluarea emisiunii "Mireasa pentru fiul meu"
  • bing bing
    nu s-au saturat de astfel de show-uri matrimoniale? nu mai au idei?
    au expirat de mult
    doar oamenii de la tara mai inghit astfel de emisiuni
  • Razvan Putină Razvan Putină
    Audientele de aseara,va rog??

Trimite un comentariu

sus