Skip to main content

„Puterea dragostei”, un altfel de „Noră pentru mama”. Emisiunea Andreei Mantea va fi de şase ori pe săptămână. Când începe

 
„Puterea dragostei”, un altfel de „Noră pentru mama”. Emisiunea Andreei Mantea va fi de şase ori pe săptămână. Când începe

Kanal D pariază pe emisiunea „Puterea dragostei” prezentată de Andreea Mantea. Reality show-ul Kanal D va debuta pe 19 noiembrie şi va avea şase ediţii pe săptămână, anunţă postul de televiziune.

Publicitate

Emisiunea va fi difuzată zilnic de luni până sâmbătă, astfel:

  • De luni până vineri, emisiunea va avea câte două ediţii, una de la 11.00 şi de la 13.00.
  • Sâmbăta de la 15.30.

În fiecare Gala a emisiunii, transmisă sâmbătă de sâmbătă, de la ora 15:30, vor avea loc eliminările.

Filmarile pentru show-ul matrimonial “Puterea dragostei” vor avea loc in Turcia, la Istanbul.

Concurentii, 7 femei şi 7 bărbaţi, vor locui separat, dar îşi vor putea petrece opt ore pe zi împreună în „Casa Dragostei”, in afara acesteia ei neavand voie să se întâlnească.

Reamintim că postul Kanal D a mai avut o emisiune de succes de tip matrimonial, Noră pentru mama, prezentată de Gabriela Cristea. Emisiunea a rulat timp de cinci sezoane, până în 2011, când a trecut la Antena 1 sub numele „Mireasă pentru fiul meu”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Razvan Putină Razvan Putină
    Te vreau langa mine a ajuns de tot rasu,era o adunatura de babe si de bojorogi care erau si pretentiosi, în cazul în care ,pe ei îi cauta moartea pe acasa!
  • jk jk
    Și să înțeleg că Te vreau lângă cratiță,pardon lângă mine iese de pe post?

Trimite un comentariu

sus