Skip to main content

Coca-Cola a căutat un nou „Next big vlogger” şi l-a găsit. Câştigătorul sezonului doi a fost antrenat de vloggerii de la Noaptea Târziu

 
Coca-Cola a căutat un nou „Next big vlogger” şi l-a găsit. Câştigătorul sezonului doi a fost antrenat de vloggerii de la Noaptea Târziu

NEXT BIG VLOGGER. S-a găsit un nou „Next big vlogger”. Talent show-ul cu vloggeri, de la Coca-Cola, şi-a desemnat cel de-al doilea câştigător. Marele premiu a fost adjudecat de echipa Alexandra-Sevila Iriş şi Francesca, din echipa Noaptea Târziu.

Publicitate

Sevi & Francesca au câştigat cu provocarea „Vezi că-n vară am nuntă”, o parodie muzicală în făcută în colaborare cu antrenorii. Clipul a obţinut aproximativ 2.687 de voturi, potrivit site-ului Nextbigvlogger.ro.

Cei şapte finalişti au avut de filmat două provocari. Ambele au fost încărcate pe YouTube, unde au fost votate de către fani.

În finală au ajuns şapte concurenţi, fiecare în echipa unui „mentor” din Youtube-ul românesc. Noaptea Târziu, fiind o echipă de vloggeri, a mers în etapa finală tot cu o echipă.

Pe locul al doilea s-a clasat concurentul Liviu Boca, din echipa lui Ilie's Vlogs. El a obţinut la unul dintre clipurile pentru finală 2.533 de voturi.

De menţionat că, dintre cei şapte antrenori, din concursul Coca-Cola, Noaptea Târziu a fost canalul de Youtube cu cei mai mulţi abonaţi, aporximativ 1,5 milioane.

Ce a contat în alegerea câştigătorului, potrivit regulamentului de pe site: 40% a contat votul publicului, 40% notele juriului, iar 20% datele despre performanţa online a clipurilor.

Mai jos, finaliştii aleşi de antrenori pentru a-i reprezenta în finală:

Anul trecut câştigătorul a fost Dana Bacinschi, din echipa lui Mikey Hash.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus