Skip to main content

Emisiune nouă la Digi 24, cu Cristian Tudor Popescu: Emisiunea CineTePrinde renaşte în CinemaTePeca

 
Emisiune nouă la Digi 24, cu Cristian Tudor Popescu: Emisiunea CineTePrinde renaşte în CinemaTePeca

Cristian Tudor Popescu îşi va relua rolul de comentator de film cu o nouă emisiune la Digi 24. Emisiunea se va numi CinemaTePeca şi va fi difuzată, începând cu 1 decembrie, în fiecare sâmbătă seară, de la 21.00.

Publicitate

CTP revine în rolul de critic de film, de data aceasta la Digi 24, după ce a prezentat în trecut CineTePrinde, la Pro Cinema.

Cristian Tudor Popescu:

„Îmi pun din nou pălăria de filmofil ca să povestesc despre marele ecran pe micul ecran. Emisiunea CineTePrinde, 9 ani la Pro Cinema, renaşte în CinemaTePeca, la Digi24.”

Ce filme vom vedea la CinemaTePeca

În prima ediţie, pe 1 decembrie, de la ora 21:00, CTP va comenta primul film difuzat de Digi24 „Pădurea spânzuraţilor”, capodopera scriitorului Liviu Rebreanu, care a primit un an mai târziu premiul de regie la festivalul de la Cannes. Ultimul film regizat de Liviu Ciulei, „Pădurea spânzuraţilor”, a adus şi consacrarea lui Victor Rebengiuc, aflat atunci la începutul carierei.

Seria CinemaTePeca va avea o ediţie şi duminică, pe 2 decembrie, de la aceeaşi oră, când telespectatorii vor putea vedea filmul Moromeţii, regizat după romanul lui Marin Preda, în regia lui Stere Gulea.

Începând cu sâmbăta următoare, emisiunea CinemaTePeca va avea câte o ediţie în fiecare seară de sâmbătă, de la ora 21:00.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    cinematepeca? ca sa fie CTP in titlu? aiurea de tot numele ales
  • Traian Traian
    CTP e un tip depasit avid dupa banii Digi...
  • Sandro Sandro
    Interesant :) abia astept celebra palarie! O urmaream si la ProCinema! Macar o veste buna de centenar.

Trimite un comentariu

sus