Skip to main content

Emma Zeicescu, din nou pe TV, după ce a scăpat de acuzaţiile de deţinere şi consum de droguri

 
Emma Zeicescu
Emma Zeicescu

Jurnalista Emma Zeicescu a revenit pe sticlă la TVR, cu emisiunea Perfect Imperfect, după mai bine de o lună de absenţă.

Publicitate

Ea vine pe TV la scurt timp după ce procurorii DIICOT au decis clasarea cauzei în dosarul în care a fost urmărită penal pentru deţinere de droguri.

Prezentatorii TV au fost urmăriţi penal pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, însă, după ce procurorii DIICOT au terminat cercetările, au stabilit ca cei doi să nu fie trimişi în judecată, după cum a relatat Libertatea.

Surse judiciare au declarat pentru Libertatea că prezentatorul TV Claudiu Popa a recunoscut că ţigările cu canabis sunt ale lui, dar că le pusese în rucsacul Emmei Zeicescu, pe care el îl ţinea pe umăr atunci când au fost la festivalul de lângă Bucureşti.

CONTEXT. Reamintim că pe 11 octombrie DIICOT anunţa oficial într-un comunicat de presă că s-a dispus la data de 2 octombrie urmărirea penală faţă de Emma Zeicescu şi Claudiu Popa (Realitatea TV) pentru deţinere de droguri de risc. Cei doi au fost priunşi în vară, la festivalul Summer Well, cu două ţigări ce conţineau cannabis.
„Suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin au deţinut, fără drept, droguri de risc pentru consum propriu, respectiv două ţigarete confecţionate artizanal ce conţineau cannabis în amestec cu tutun”, arată comunicatul DIICOT (pe larg AICI).
Tot pe 11 octombrie, TVR menţiona într-o poziţie trimisă către presă că „Emma Zeicescu nu are raporturi de muncă cu SRTv, ci raporturi bazate pe un contract civil;” (pe larg, AICI).
Cu câteva zile înainte ca informaţiile despre punerea sub învinuire a celor doi, Emma Zeicescu a intrat în concediu medical.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Lasa. Ti fata in pace. La ProTv sunt toti pastilatii cocainosii si prajitii la fel si la Antena digi ai alte posturi. Auzi tu.... Au prinsi cu un joint. Fimear scarba de voi. Sunt pline televiziunile si radiourile de d4ogati si cand zic asta ma refer la *** ***
  • Livia Pila Livia Pila
    Nu se furnizează agent termic în TVR, dar ne incinta prezenta calda a Doinei Gradea, emisiunile bine făcute ale lui Sorin Buftea, cei 10000 de euro pe luna pe care ii încasează Ionuț Cristache, delicatețea euforica a lui Alexandru Sassu, implicarea Monicăi Ghiurco, limbajul academic al lui Edy Darvariu, enciclopedismul Smarandei Vornicu. Am zis!
  • Livia Pila Livia Pila
    Bine ai venit inapoi Ema. Da-ne si noua ce ai fumat tu, pentru ca inghetam de frig in TVR. Si tu mai bine iti faci emisiunea afara pe zapada, e mai cald decat in studio-uri. Ah, in cazul in care nu ai aflat, centrala de termoficare a TVR nu merge si probabil nu va fi functionala pana in ianuarie multumita comitetului director si Doinei Gradea care nu au facut nimic asta vara decat sa toce triplu bani pe Cerbul de Aur.

    Obae, asta e o stire senzationala, cum se face ca nu ai scris niciun articol desre asta pana acum. Stiai ca lucram cu manusi in interior?
  • Dan Petrescu Dan Petrescu
    Sincer. Decit neteldgenicul, antipaticoidul Eugen Rusu, mai bine mama Emma
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Baaaa... Quest nu o arde moralist la doamna divortata. Probabil fuma si ea ceva cu fostul sot de suparare ca s-au despartit.
    Acum serios, nu mai pot sa ma uit la ... moralista.
  • Miriam Racord Miriam Racord
    Nu o simpatizam pe Emma Zeicescu, dar aici a avut un dublu ghinion:
    - Acela de a fi logodnica unui consumator de canabis,
    - Trăiește într-o țară care pedepsește mai aspru consumul și deținerea de droguri și este mai blândă cu traficul de stupefiante.
  • calu lu fat-frumos calu lu fat-frumos
    Si Richard Quest a fost prins cu ierburi in buzunar, a facut pauza o perioada si acum e back in business la CNN. Deci putem spune ca astia 2=Richard Quest :D Oricum pe sticla sau nu acum macar stim cine ce fumeaza. Si eventual daca vrei sa iei si tu stii pe cine sa-ntrebi :D
  • Adrian Adrian
    Se vede pe chipul ei ca e obosita, abatuta si tras...a la fata de la chistoacele. Sunt curios pacaliciul ala de coleg cu care a experimentat ce face. Oricum au fumuri in cap de jurnalisti profesionali. El un trist mahnit, ea o plictisita divortata
  • bing bing
    vai vai ce rusine, oricum e patata. Toata lumea stie si e greu sa negi aceste lucruri
  • Livia Pila Livia Pila
    Uraaa! Ni se intorc valorile la TVR.

    Si deci cum au scapat de acuzatii daca aveau asupra lor canabis? Probabil ca i-au turnat pe aia de la care au cumparat.

Trimite un comentariu

sus