Skip to main content

VIDEO. Bogdan Naumovici, despre gestul obscen al lui Iordache: „Dacă ai ajuns să îl înjuri, nu te mira că te înjură înapoi. Tu ai coborât acolo limbajul”

 
VIDEO. Bogdan Naumovici, despre gestul obscen al lui Iordache: „Dacă ai ajuns să îl înjuri, nu te mira că te înjură înapoi. Tu ai coborât acolo limbajul”

VIDEO - 10 ANI. "Mesaj pentru bulă" de la publicitarul Bogdan Naumovici, după gestul obscen făcut în Parlament de fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache.

Publicitate

Dacă tu ai început să îi înjuri, te mai miri că te înjură înapoi?

Este şi o urmare a hashtag-ului contra PSD, care a circulat în mediul online acum câteva luni, spune şeful agenţiei 23 Communication Ideas. Publicitarul Bogdan Naumovici a fost invitat la interviurilor aniversare Paginademedia - 10 ani.

Concluzia lui Naumovici şi mesajul "pentru bulă":

„Oamenii pe fond au dreptate, dar ajungi să te decredibilizezi în secunda în care abordezi limbajul obscen şi pui hashtag obscen, iar apoi te isterizezi ca o fată mare că ţi se întoarce vizita. Nu înţeleg, tu ai coborât acolo limbajul. Tu te-ai dus la ei acasă cu injurăturile, pe terenul unde lor le este bine.”

A spus şi că respectul trebuie să fie reciproc, atât din partea cetăţenilor cât şi partea autorirăţilor:

Daca ţi se pare că intituţia aia trebuie respectată, tu de ce nu ai respectat-o?

Eu nu spun că nu ai motive, dar baga-l în puşcărie. Du-l în faţa judecăţii. Nu-l mai vota.„

Reamintim că fostul ministru al Justiţiei a avut o ieşire nervoasă, ieri, imediat după ce a susţinut un discurs de la tribuna Parlamentului. Acesta a arătat semne obsene opoziţiei, iar imaginile au rulat pe toate posturile de ştiri (cum au tratat televiziunile subiectul, AICI).

Bogdan Naumovici, la interviurile 10 ani de Paginademedia:

Sunt mulţi care spun: „El e Parlamentar, trebuie să fie un model”

Şi eu răspund: „Dar când tu îl înjurai nu mai era model, nu mai era Parlamentar?”

VIDEO. Bogdan Naumovici, la interviurile 10 ani de Paginademedia.ro


Vezi interviul integral cu Bogdan Naumovici, AICI.

Paginademedia.ro: Eşti unul dintre cei mai activi oameni din publicitate pe online. Astăzi ai generat ceva discuţii în urma a ceea ce s-a întâmplat în Parlament, adică de gestul făcut cu ambele mâini de Florin Iordache.

Bogdan Naumovici: Nu pot să mă abţin, îmi vine să zgândăr câteodată. De partea noastră a bulei, de foarte multe ori aplicăm dublu standard: „Noi avem voie, ei nu au voie

Oamenii pe fond au dreptate, dar ajungi să te decredibilizezi în secunda în care abordezi limbajul obscen şi pui hashtag obscen, iar apoi te isterizezi că ţi se întoarce vizita. Nu înţeleg, tu ai coborât acolo limbajul. Tu te-ai dus la ei acasă cu injurăturile, pe terenul unde lor le este bine.

Dacă tu ai început să îi înjuri, te mai miri că te înjură înapoi?

Eu pe Facebook mai sunt accesibil doar pritenilor pe care îi cunosc în viaţa reală şi măcar dacă mă contrazic cu cineva, ştiu cine e.

Sunt mulţi care spun: „El e Parlamentar, trebuie să fie un model

Şi eu răspund: „Dar când tu îl înjurai nu mai era model, nu mai era Parlamentar?

Daca ţi se pare că intituţia aia trebuie respectată, tu de ce nu ai respectat-o?

Eu nu spun că nu ai motive, dar baga-l în puşcărie. Du-l în faţa judecăţii. Nu-l mai vota. Dacă ai ajuns să îl înjuri, nu te mira că te înjură înapoi.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gigi gigi
    Mi-e antipatic Naumovici, dar aici cam are dreptate.
  • Oscarici Oscarici
    Nu numai ca arata dar si este un mare ***! De *** nimenovici vorbesc
  • lili lili
    Jenant!

Trimite un comentariu

sus