Skip to main content

Poliţia a clasat petiţia împotriva Papaya Advertising: „nu au reieşit aspecte de natură penală sau contravenţională”

 
Poliţia a clasat petiţia împotriva Papaya Advertising: „nu au reieşit aspecte de natură penală sau contravenţională”

Petiţia împotriva agenţiei Papaya Advertising, privind clipul "Copiii referendumului", a fost clasată de Poliţia Română, anunţă agenţia News.ro.

Publicitate

Motivul? Din cercetări nu au reieşit aspecte de natură penală sau contravenţională.

Poliţia Română anunţă că a înaintat copii ale petiţiei către DGASPC Bucureşti şi Ilfov şi o adresă către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie, pentru a face verificări, conform competenţelor.

Potrivit Poliţiei Române, în ceea ce priveşte petiţia împotriva agenţiei Papaya Advertising, "din cercetări nu reies aspecte de natură penală sau contravenţională, astfel că la nivelul IGPR petiţia s-a clasat".

15 parlamentari de la PNL, ALDE şi PSD au reclamat la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Copilului clipul ”Copiii referendumului”, realizat de agenţia de publicitate Papaya Advertising, prin care îndemna la boicotarea referendumului pentru redefinirea familiei în Constituţie, potrivit unui document publicat de petreanu.ro.

„În acord cu textele invocate, vă rugăm să dispuneţi o anchetă prin care să cercetaţi dacă copiii din spotul publicitar au avut acordul părinţilor la filmarea acestuia, dacă a existat o situaţie de exploatare a acestora sau dacă aceşti copii au fost abuzaţi emoţional sau econoic”, arată documentul postat pe Petreanu pe blogul său, la începutul acestei luni.

Din cei 15 semnatari, 10 sunt de la PNL: Cupşa Ioan, Mihalescul Dumitru, Popescu Pavel, Fădor Angelica, Cherecheş Florica, Ardelean Ben-Oni, Sighiartău Robert-Ionatan, Gheorghe Andrei Daniel, Ioniţă Antoneta, Neagu Nicolae.

trei sunt de la PSD: Jivan Luminiţa-Maria, Titus Corlăţean, Gabriel-Beniamin Leş.

unul de la ALDE: Cătăniciu Steluţa-Gustica.

unul de la Minorităţi: Groşaru Andi-Gabriel.

Iată spotul Papaya:

Citeşte şi:

13 parlamentari, plângere la Poliţie împotriva Papaya Advertising pentru clipul „Copiii referendumului”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cosmin20 cosmin20
    Ceva normal.....Nici nu erau copii de la noi.....
  • Iuli Iuli
    Astia is parlamentarii aia anonimi care sufera de atentie? Nu i-am vazut pe niciunul la TV sau in ziare, parlamentari care dorm in scaune si iau bani cu sacul. Fix ei s-au trezit?

Trimite un comentariu

sus