Skip to main content

Poziţia TVR: Dezvăluirea salariului lui Ionuţ Cristache este „un delict”

 
Poziţia TVR: Dezvăluirea salariului lui Ionuţ Cristache este „un delict”

Ce spune TVR după ce Libertatea a publicat salariul lui Ionuţ Cristache, care s-ar ridica la 5.500 de euro? Reprezentanţii TVR au răspuns în această dimineaţă la solicitarea Paginademedia.ro, trimisă ieri, după apariţia dezvăluirilor:

Publicitate

„Contractul dintre SRTv şi dl. Ionuţ Cristache a fost încheiat cu respectarea legislaţiei şi a regulamentelor interne în vigoare. Acesta conţine clauze de confidenţialitate a căror dezvăluire constituie un delict şi o expunere legală a SRTv”, este răspunsul scurt al TVR.

Reamintim că LIbertatea a publicat ieri salariul lui Ionuţ Cristache, realizatorul principalului talk-show din prime-time la TVR, care s-ar ridica la aproximativ 5.500 de euro pe lună.

Citeşte şi:

Libertatea: Ionuţ Cristache, salariu de peste 5.500 de euro pe lună la TVR

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    va amintiti ce spunea sefa tvr ? ,,cum sa ataci partidul care iti da bani fara numar ! ,,( ideea este aidoma ) Si va amintiti ce spunea Dragnea ? ,, daca platesc am pretentia sa mi se cinte ce vreau eu ! ( idem ) deci e clar - tvr cinta la comanda psd ! pe citi bani ? asta vrem sa stim si noi Problema este daca cei doi solisti *** ( Cristoiu si mai ales Dinescu ) merita sa mai dea ochi cu oamenii
  • didi didi
    atunci cand salariile pe care le platesti tu ca institutie publica vin de la bugetul de stat, ESTI OBLIGAT sa faci publice toate salariile. tvr nu e pro tv sau antena sa plateasca salariile din banii patronilor.
  • Donald Donald
    @Miriam Racord - pe intervalul ala ar trebui sa dea desene animate. Audienta ar fi mai mare.
  • dan petrea dan petrea
    @Miriam Racord Emisiunea aia e bună? E sinistră . Făcută de un zero barat. Platit in chip iresponsabil de numita Gradea Doina. Afara!
  • Miriam Racord Miriam Racord
    Fostul coleg al lui Gâdea are un salariu asemănător cu Gâdea, iar TVR are un talk-show interesant cu un moderator bun.
    Ce e rău în asta?

    Dacă și emisiunea asta este scumpă pentru TVR, ce propuneți să se difuzeze pe acel interval?
  • geo geo
    Ba nu este un delict. Atat vreme cat este platit din bani publici, adica ai nostrii...
  • Gib al tariq Gib al tariq
    Problema nu ar fi suma in sine daca emisiunea ar performa. Dar la un rating mediu de 0,5 e ciudat că mai există pe post. Singura explicație e sprijinul politic masiv. De altfel asta se vede și din discursurile isterice ale așa zisilor analiști invitați. in realitate ce se vede in platoul ăla e pegra presei actuale. Ii Nu general, ziariștii care au reușit în presă scrisă și nu au învățat niciodată meserie in televiziune, sunt astăzi invitați de profesie. E trist.
  • Ch Ch
    Bai comentatorilor, daca Sarmaluta era cu #rezist, ce mai ***? Daca nu e rezistoid, brusc salariu e prea mare.
  • john john
    acum, na, zic si eu, nu ar fi corect sa aflam cat produce estimativ, din publicitate emisiunea, inainte sa infieram salariul moderatorului ? cam cat scoate tvr din reclama difuzata dupa emisunea sau intre pauze ,daca are pauze ca nu am privit-o niciodata. pt ca daca face profit zic ca isi merita banul, daca nu, nu !
  • Daniel Daniel
    Nici un salariu de la stat nu ar trebui sa fie confidential.

    Rusinos ce face Tvr
  • livia pilă livia pilă
    Nu. DELICT ESTE CA SALARIUL LUI CRISTACHE NU A FOST APROBAT DE CONSILIUL DE ADMINISTRATIE DOINA GRADEA TREBUIE SA DEA CU SUBSEMNATUL LA DNA. IAR ACOPERITA SMARANDA VORNICU SA FACA BINE SA NU MAI MINTA: RUSINE INSTITUTIEI NOASTRE CA ESTE PARAZITATA DE ACESTE FIINTE AFLATE IN SOLDA POLITICULUI. TUPEU FARA LIMITE!
  • Livia Pila Livia Pila
    Contract mostenit de TVR de pe vremea Irinei Radu. TVR se indeapta vertiginos spre faliment profesional cu ajutorul fiecarui manager nou numit in functie. Zgabercea, Cazan, Nanoveanu, Selaru si toti directorii de canale raman sau se rotesc in functii indiferent de PDG si continua managementul defectuos.
  • Radu Radu
    De ce, jurnalistul asta mocofan nu e angajat al statului? Nu e platit din banii noștri, nu trebuie să știm câți bani ii dăm că sa adică ode partidului mult iubit?
  • Livia Pila Livia Pila
    Un delict este sa inchei un contract pe o astfel de suma luand in considerare natura veniturilor televiziunii, salariile mizerabile ale angajatilor profesionisti, conditiiile de lucru si situatia in care se afla televiziunea publica.
  • Ando 22 Ando 22
    Adică eu nu am voie sa aflu care sunt salariile din televiziunea publica, deși plătesc guvernului taxele din care se achita acele salarii? Asta da nesimțire!

Trimite un comentariu

sus