Skip to main content

Rareş Bogdan, suspendat de pe post prin SMS. Guşă: Trebuie să îşi asume greşeala. Bogdan: Nu mi-am închipuit că se va ajunge aici

 
Rareş Bogdan, suspendat de pe post prin SMS. Guşă: Trebuie să îşi asume greşeala. Bogdan: Nu mi-am închipuit că se va ajunge aici

Rareş Bogdan a fost suspendat de pe post, după ce aseară a cerut, în emisiunea Jocuri de putere, demisia directorului Realitatea TV Edward Pastia. Gestul lui Rareş Bogdan a venit după ce Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu nu au mai fost primiţi ca invitaţi la Realitatea TV.

Publicitate

"Am primit mesaj de la Cozmin Guşă, nici măcar nu m-a sunat", a declarat Rareş Bogdan pentru Paginademedia.ro

"Următoarele două zile, Rareş Bogdan nu va mai realiza emisiunea Jocuri de putere", a declarat Cozmin Guşă pentru Paginademedia.ro.

"În locul lui, va intra pe post ca realizator al emisiunii Jocuri de putere - pentru că numele emisiunii este al meu şi al Realităţii - Claudiu Popa", a continuat Guşă.

Reacţia lui Rareş Bogdan:

"În momentul în care nu mi se permite astăzi pe post, colaborarea mea cu Realitatea TV s-a încheiat", a declarat Rareş Bogdan pentru Paginademedia.ro

Declaraţiile celor doi, în continuare:

Cozmin Guşă:

"Faptul că Rareş Bogdan şi-a permis aseară să ceară demisia şefului său nu se admite.

Acum zece zile, conducerea postului, prin directorul postului, mi-a zis că, din cauza unor lucruri neconforme legate de Oreste şi de Oana Stănciulescu, pe aliniamente diferite, că vor să ia decizia ca repsectivii să nu mai vină ca invitaţi la Realitatea. Eu am fost de acord.

Ei nu au mai fost invitaţi zece zile. I s-a comunicat acest lucru şi lui Rareş. El a acceptat că este o problemă cu ei şi nu îi mai invită.

Aseară însă, l-a invitat pe Oreste, fără ca discuţia lămuritoare dintre mine şi Oreste Teodorescu să aibă loc (eu am spus că voi avea o astfel de discuţie).

Oreste a fost invitat, a venit la Realitatea, iar producătorii emisiunii i-au spus că nu poate intra, că nu e situaţia clarificată."

"Să îşi ceară scuze"

Va reveni Rareş Bogdan?

Cozmin Guşă:

"Rareş Bogdan trebuie să îşi asume o greşeală. El trebuie să îşi ceară scuze pentru ce a făcut. A pus în pericol brandul Realitatea şi a generat un eveniment neplăcut pentru televiziune.

La fel cum a făcut acum patru ani, când a căzut în braţele lui Ponta în legătură cu postul de şef al TVR. I-am spus atunci că este o greşeală. Atunci l-am iertat şi a revenit pe post."

Cozmin Guşă spune că discuţia cu Rareş Bogdan, discuţie care va decide dacă realizatorul va reveni sau nu pe post de săptămâna viitoare, va avea loc până la sfârşitul săptămânii.

"Dacă face greşeală, trebuie să îşi ceară scuze", a spus Cozmin Guşă, fără a detalia dacă este vorba de scuze publice, pe post.

Rareş Bogdan: "Dacă nu mă laşi să intru pe post azi, consider că ai încheiat colaborarea cu mine"

O suspendare de pe post, chiar şi temporară, înseamnă întreruperea colaborării cu Realitatea, a declarat Rareş Bogdan pentru Paginademedia.ro.

Rareş Bogdan:

"Cozmin Guşă mi-a trimis mesaj că nu voi intra pe post diseară. Că vorbim când se întoarce.

I-am spus, civilizat, că pierdem şi noi, şi Realitatea TV. Dacă nu mă laşi să intru pe post azi, consider că ai încheiat colaborarea cu mine.

Consider ce vreau eu, a răspuns el."

"Dacă eu nu voi putea intra pe post astăzi, consider că postul se poartă mârşav, iar ei nu mai doresc ca noi să colaborăm", a spus realizatorul.

"În momentul în care nu mi se permite astăzi pe post, colaborarea mea cu Realitatea TV s-a încheiat", a punctat el.

Rareş Bogdan:

"Nu doresc şi nu am dorit să plec de la Realitatea. Nu am niciun motiv să îmi doresc să plec de la Realitatea TV. Nu mi-am închipuit vreodată nici măcar că o să ajung să discut aşa ceva.

Nu am purtat discuţii cu nicio altă televiziune."

Reamintim că în ediţia de marţi seară a emisiunii, chiar la jumătatea emisiunii, Rareş Bogdan a declarat că intenţionează să-şi încheie „activitatea” de la Realitatea TV dacă Oreste şi Oana Stănciulescu nu mai sunt primiţi pe post. El cere şi concedierea lui Eduard Pastia de la conducerea editrială a postului.

Rareş Bogdan îl acuză pe Pastia că ar fi decis ca cei doi, invitaţi tradiţionali la Jocuri de putere, să fie interzişi pe post.
În plus, Oreste a scris pe pagina sa de Facebook că a fost „interzis” de la Realitatea TV pentru că ar fi criticat partidul Realitatea.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horea Goiter Horea Goiter
    Rares, acest Degeaba al presei romanesti, un taranus provincial, un martafoi cu aere de intelectual, pe langa care Dan Diaconescu chiar pare un jurnalist adevarat, un prost solemn, un heterosexual care se penseaza, se epileaza si se mandreste cu posete feminine, un ipocrit infiorator, un mincinos uluitor.
  • Dudu Dudu
    Cea mai bună decizie a lui Gușă de când face pe gurul în presă. Descoperitorul Laurei Andreșan și-a mai spălat din păcate. Dacă scapă și de Hoandră, plus Pastia, e chiar personalitate media.
  • Beep Beep
    O non-valoare cu aere de vedetă, acest Rareș Bogdan ar putea fi un mare câștig pentru Realitatea TV, dar numai prin plecarea lui.
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Hai ma... Si asta face presiuni? Sa fiu ca Gusa as aduce pe cineva sa dezinfecteze in urma lui. Poate daca pupa cu buze calde va fi primit inapoi. :))
  • Cristi Cristi
    Se pare că și Talk News, cu Denise Rifai, a intrat într-o mică vacanță. Poate o să se mai rupă o dată, ca acum 7 ani, și-o să mai apară o Realitate.
  • jk jk
    Bravo!Sper ca următorul sa fie Gusa!

Trimite un comentariu

sus