Skip to main content

Rareș Bogdan, suspendat de pe post prin SMS. Gușă: Trebuie să își asume greșeala. Bogdan: Nu mi-am închipuit că se va ajunge aici

 
Rareș Bogdan, suspendat de pe post prin SMS. Gușă: Trebuie să își asume greșeala. Bogdan: Nu mi-am închipuit că se va ajunge aici

Rareș Bogdan a fost suspendat de pe post, după ce aseară a cerut, în emisiunea Jocuri de putere, demisia directorului Realitatea TV Edward Pastia. Gestul lui Rareș Bogdan a venit după ce Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu au mai fost primiți ca invitați la Realitatea TV.

Publicitate

"Am primit mesaj de la Cozmin Gușă, nici măcar nu m-a sunat", a declarat Rareș Bogdan pentru Paginademedia.ro

"Următoarele două zile, Rareș Bogdan nu va mai realiza emisiunea Jocuri de putere", a declarat Cozmin Gușă pentru Paginademedia.ro.

"În locul lui, va intra pe post ca realizator al emisiunii Jocuri de putere - pentru că numele emisiunii este al meu și al Realității - Claudiu Popa", a continuat Gușă.

Reacția lui Rareș Bogdan:

"În momentul în care nu mi se permite astăzi pe post, colaborarea mea cu Realitatea TV s-a încheiat", a declarat Rareș Bogdan pentru Paginademedia.ro

Declarațiile celor doi, în continuare:

Cozmin Gușă: 

"Faptul că Rareș Bogdan și-a permis aseară să ceară demisia șefului său nu se admite.

Acum zece zile, conducerea postului, prin directorul postului, mi-a zis că, din cauza unor lucruri neconforme legate de Oreste și de Oana Stănciulescu, pe aliniamente diferite, că vor să ia decizia ca repsectivii să nu mai vină ca invitați la Realitatea. Eu am fost de acord.

Ei nu au mai fost invitați zece zile. I s-a comunicat acest lucru și lui Rareș. El a acceptat că este o problemă cu ei și nu îi mai invită.

Aseară însă, l-a invitat pe Oreste, fără ca discuția lămuritoare dintre mine și Oreste Teodorescu să aibă loc (eu am spus că voi avea o astfel de discuție).

Oreste a fost invitat, a venit la Realitatea, iar producătorii emisiunii i-au spus că nu poate intra, că nu e situația clarificată."

"Să își ceară scuze"

Va reveni Rareș Bogdan?

Cozmin Gușă:

"Rareș Bogdan trebuie să își asume o greșeală. El trebuie să își ceară scuze pentru ce a făcut. A pus în pericol brandul Realitatea și a generat un eveniment neplăcut pentru televiziune.

La fel cum a făcut acum patru ani, când a căzut în brațele lui Ponta în legătură cu postul de șef al TVR. I-am spus atunci că este o greșeală. Atunci l-am iertat și a revenit pe post."

Cozmin Gușă spune că discuția cu Rareș Bogdan, discuție care va decide dacă realizatorul va reveni sau nu pe post de săptămâna viitoare, va avea loc până la sfârșitul săptămânii.

"Dacă face greșeală, trebuie să își ceară scuze", a spus Cozmin Gușă, fără a detalia dacă este vorba de scuze publice, pe post.

Rareș Bogdan: "Dacă nu mă lași să intru pe post azi, consider că ai încheiat colaborarea cu mine"

O suspendare de pe post, chiar și temporară, înseamnă întreruperea colaborării cu Realitatea, a declarat Rareș Bogdan pentru Paginademedia.ro.

Rareș Bogdan:

"Cozmin Gușă mi-a trimis mesaj că nu voi intra pe post diseară. Că vorbim când se întoarce.

I-am spus, civilizat, că pierdem și noi, și Realitatea TV. Dacă nu mă lași să intru pe post azi, consider că ai încheiat colaborarea cu mine.

Consider ce vreau eu, a răspuns el."

"Dacă eu nu voi putea intra pe post astăzi, consider că postul se poartă mârșav, iar ei nu mai doresc ca noi să colaborăm", a spus realizatorul.

"În momentul în care nu mi se permite astăzi pe post, colaborarea mea cu Realitatea TV s-a încheiat", a punctat el.

Rareș Bogdan:

"Nu doresc și nu am dorit să plec de la Realitatea. Nu am niciun motiv să îmi doresc să plec de la Realitatea TV. Nu mi-am închipuit vreodată nici măcar că o să ajung să discut așa ceva.

Nu am purtat discuții cu nicio altă televiziune."
 

Reamintim că în ediția de marți seară a emisiunii, chiar la jumătatea emisiunii, Rareș Bogdan a declarat că intenționează să-și încheie „activitatea” de la Realitatea TV dacă Oreste și Oana Stănciulescu nu mai sunt primiți pe post. El cere și concedierea lui Eduard Pastia de la conducerea editrială a postului.

Rareș Bogdan îl acuză pe Pastia că ar fi decis ca cei doi, invitați tradiționali la Jocuri de putere, să fie interziși pe post.
În plus, Oreste a scris pe pagina sa de Facebook că a fost „interzis” de la Realitatea TV pentru că ar fi criticat partidul Realitatea.
 

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Rares, acest Degeaba al presei romanesti, un taranus provincial, un martafoi cu aere de intelectual, pe langa care Dan Diaconescu chiar pare un jurnalist adevarat, un prost solemn, un heterosexual care se penseaza, se epileaza si se mandreste cu posete feminine, un ipocrit infiorator, un mincinos uluitor.
  • Cea mai bună decizie a lui Gușă de când face pe gurul în presă. Descoperitorul Laurei Andreșan și-a mai spălat din păcate. Dacă scapă și de Hoandră, plus Pastia, e chiar personalitate media.
  • O non-valoare cu aere de vedetă, acest Rareș Bogdan ar putea fi un mare câștig pentru Realitatea TV, dar numai prin plecarea lui.
  • Hai ma... Si asta face presiuni? Sa fiu ca Gusa as aduce pe cineva sa dezinfecteze in urma lui. Poate daca pupa cu buze calde va fi primit inapoi. :))
  • Se pare că și Talk News, cu Denise Rifai, a intrat într-o mică vacanță. Poate o să se mai rupă o dată, ca acum 7 ani, și-o să mai apară o Realitate.

Trimite un comentariu