Skip to main content

SHARED NEWS. Record Recorder: Peste 26.000 de share-uri la reportajul Catedrala Umilirii Neamului

 
SHARED NEWS. Record Recorder: Peste 26.000 de share-uri la reportajul Catedrala Umilirii Neamului

SHARED NEWS. Catedrala Mântuirii Neamului a fost cel mai dezbătut şi controversat subiect al ultimelor zile, atât la televizor cât şi în online. Echipa de jurnalişti de la Recorder a dat cel mai viral material, de pe Facebook. A strâns aproximativ 26.000 de distribuiri.

Publicitate

Un reportaj video din mijlocul evenimentului de duminică, atunci când a avut loc sfinţirea Catedralei Naţionale.

„Mai jos este cronologia unei zile istorice. Însă istoria nu e întotdeauna glorioasă şi sfântă”, scrie articolul publicat pe Recorder.ro.

Documentarul analizează pas cu pas lucrurile care s-au desfăşurat duminică, încă de la sosirea primelor autocare cu pelerini şi până la plecarea şefilor Bisericii cu „limuzinele somptuoase, şi turbanele cu sclipici, şi paturile moi de la Marriott, unde prelaţii au fost cazaţi şi invitaţi la agapă.”

„În urma lor a rămas o imagine simbolică pentru Anul Centenarului: imaginea unui neam blestemat să fie umilit şi tratat cu dispreţ de instituţiile care ar trebui să-l slujească”, notează jurnaliştii în material.”

Secvenţele prezintă şi opiniile persoanelor venite din toate colţurile ţării şi care „au rămas în stradă, îndurând frigul şi înghesuindu-se unii într-alţii.”

  • VIDEO - Recorder

Alte materiale distribuite intens pe Facebook îl au în centru pe Ministrul Fianţelor, Eugen Teodorovici.

„Trebuie să învăţăm la nivel european că, cu cât o zonă devine mai săracă, alta devine mai bogată, dar undeva lucrurile se rup”, scrie un text de pe Hotnews.

Hotnews, Republica şi Ştirile Pro TV au publicat materiale populare pe acest subiect.

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. recorder.ro, “DOCUMENTAR RECORDER. Catedrala Umilirii Neamului”

- 26.500 likes & shares;

2. hotnews.ro, “Teodorovici doreşte ca românii care lucrează în străinătate să aibă un singur permis de muncă, valabil pentru o perioadă limitată. Pe urmă, să îşi caute de muncă în altă ţară”, de Florin Barbuta

- 14.220 likes & shares;

3. republica.ro, “Ministrul Finanţelor vrea să limiteze dreptul de muncă al românilor în străinătate. „Maxim cinci ani şi, la revedere, să te duci în altă ţară să îţi cauţi loc de muncă”, de Loredana Voiculescu

- 8.062 likes & shares;

4. stirileprotv.ro, “Ministrul de Finanţe, explicaţii despre permisul de muncă pentru diaspora. “Apăr interesele românilor”

- 2.038 likes & shares;

5. digi24.ro, “Tăriceanu: Nu merg la recepţia de 1 Decembrie de la Palatul Cotroceni”

- 1.939 likes & shares.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ion Andrei Ion Andrei
    Felicitari Recorder.ro!!! Un reportaj foarte bine realizat!
  • Patriarhia Romana si Ministerului Culturii Patriarhia Romana si Ministerului Culturii
    La fel s-a intamplat si pe 30 septembrie la Sinaia.Slugile au fost chemate sa umple marginile drumului pentru ca ,,figurantii regali" din caleasca sa nu faca cu mana la frunzele pomilor.Apoi,*** li s-au inchis usile in nas.Desi preotul Calinic le-a sugerat sa dea o gustare celor veniti ,,figurantii regali"ai Romaniei au intors partea dorsala acestei bune maniere Regale.,,Figurantii regali" ai Romaniei au intors partea dorsala si in timpul intonarii Imnului Regal de catre corul de copii adus de la Pecica,cor organizat de autoritati publice care a fost transbordat la sute de km distanta sa cante la un eveniment privat!!!!Scalvia inca se desfasoara in Romania????!!!!!S-a sesizat cumva protectia copilului sa cerceteze conditiile de transport a acelui cor de copii????? Cele mai ofensatoare gesturi facute de ,,figurantii ragali,,ai Romaniei au fost la adresa DRAPELULUI NATIONAL AL ROMANIEI folosit ca fata de masa in Biserica Sf Ilie din Sinaia si cu tupeul obraznic au depus buchete de flori folosite la nunta la Monumentul Eroilor din Sinaia. Autoritatile romane competente sa cerceteze in baza carui cadru legal folosirea Drapelul Romaniei ca fata de masa intr-o biserica si accesul la Monumentul Eroilor din Sinaia sa fie folosite in programul unui eveniment privat.
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Niste audiente ceva disperatilor nu mai postati?

Trimite un comentariu

sus