Skip to main content

Viața bate vlogul. Pro TV Plus lansează un reality show cu vloggeri online. Câștigătorul Românii au talent din acest an, printre vloggeri

 
Viața bate vlogul. Pro TV Plus lansează un reality show cu vloggeri online. Câștigătorul Românii au talent din acest an, printre vloggeri

Viața bate...vlogul la Pro TV. Platforma online Pro TV Plus intră și mai mult pe zona de conținut propriu, cu un reality-show cu vlogeri, despre care Pro TV spune că abordează subiecte grele, care reprezintă probleme reale și frecvente în societatea contemporană: bullying, alcoolism, violență, consum de droguri, sexualitate și multe altele.

Publicitate

Cei opt vloggeri sunt Emil Rengle, Alpaca, Mimi, Levin, Maria Zvinca, Radu Constantin, Miru, Robert Ionescu. De altfel, Emil Rengle, câștigătorul din acest an de la Românii au talent, este și moderator al seriei. 

Emil Rengle:

„Comunicarea este cheia succesului. De ce? Pentru că a comunica înseamnă, implicit, a te comunica. Pe tine. Așa cum ești. Să vorbești despre tine, fără bariere, făra inhibiții și fără frici te călăuzește pe un drum de autocunoaștere care nu este întotdeauna drumul cel mai plăcut. Asta s-a întâmplat și cu invitații mei în Viața bate vlogul: și-au deschis sufletele, am vorbit despre probleme reale ale tinerilor din școlile noastre și de pe internet. Adică lucruri prin care trecem noi și toți prietenii noștri în fiecare zi. Am comunicat, iar prin comunicare am găsit soluții.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Unde i invata pe astea in cluburile alea rotary? să daca asfel de experimente, ***
    Ce idei proaste are sârbu suge de la vlogari. Rusine să le fie. Nici nu m-as uita la ei. #televiziunea_moare
  • @ iuli : știi tu ce a făcut cu banii ? Majoritatea oamenilor de aici au bani destul de frumoși pentru vârsta lor. Faptul ca pro i-a atras este datorita proiectului și brandului.

Trimite un comentariu