Skip to main content

VIDEO. Dacă-i Black Friday, blec fraidei să fie! Altex şi o campanie "cum se aude". Cum au redat video expresia „stă mâţa în coadă"

 
VIDEO. Dacă-i Black Friday, blec fraidei să fie! Altex şi o campanie "cum se aude". Cum au redat video expresia „stă mâţa în coadă"

VIDEO. Cum se scrie oare? Dacă românii caută pe Google "cocovan" (în loc de coq au vin) de ce n-ar căuta şi "blec fraidei"?

Publicitate

Pentru că, nu-i aşa, în română se scrie cum se aude, iar Black Friday e, deja tradiţie, Altex a îmbrăcat campania pentru Vinerea Neagră sub acest concept: totul ad litteram.

Astfel, Black Friday a devenit blec fraidei, iar expresii şi proverbe româneşti de gentul "stă mâţa-n coadă" sau "îţi plouă în gură" au fost arătate, în campanii, exact "aşa cum se scrie."

Înainte de explicaţiile agenţiei - Graffiti BBDO este responsabilă, spotul campaniei:

VIDEO. Campania Altex de "Blec Fraidei"

E o apropiere de ce-şi doresc românii

De ce această strategie de comunicare? Se încearcă o apropiere mai de ceea ce "îşi doresc românii", spun reprezentanţii companiei.

Victor Oprişan, creative director - Graffiti BBDO:

„Într-o perioadă în care comunicarea din piaţă este foarte aglomerată, vom prezenta ofertele Altex într-o manieră plastică: folosindu-ne de expresii populare româneşti şi chiar transcriind fonetic evenimentul Blec Fraidei.

La nivel vizual, am transpus expresiile româneşti în imagini, într-o manieră amuzantă şi uşor de decodificat de către consumatori”.

Campania se vede pe TV, la radio, outdoor şi în mediul online până pe 5 decembrie.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • david david
    Oamenii astia de la altex chiar nu au simtul penibilului?!
  • Mihai Mihai
    Pai sunt reclame facute de cei care frecventeaza celebrele cluburi de "agramati": Biutiful si Uanderful, asa ca ce sa te asteoti de la ei, tot "agramati".
  • Iuli Iuli
    Si eMag.ro are reducere pentru iPhone X 256GB la 5.449 lei, iar pentru iPhone X 64GB au pretul de 5.499 lei:) best job, emag:)))

Trimite un comentariu

sus