Skip to main content

Voyo, gratuit pentru abonaţii UPC. Cum se poate activa serviciul

 
Foto: upc.ro
Foto: upc.ro

UPC va oferi gratuit abonaţilor serviciul de conţinut video Voyo, începând cu 15 noiembrie.

Publicitate

Promoţia celor de la UPC va fi valabilă până la data de 15 ianuarie 2019, potrivit unui anunţ trimis joi abonaţilor.

Cine poate accesa oferta? Doar cei care abonamnet la televiziune digitală şi de internet la UPC.

Codul de acces la Voyo se obţine prin solicitarea unu Cod unic de acces de pe upc.ro. De asemenea, este necesară înregistrarea pe www.voyo.ro, unde se va introduce codul de acces primit de la UPC după solicitare.

„Acest beneficiu pentru abonaţi a fost dezvoltat în cadrul unui proiect special dintre Voyo.ro şi UPC, iar perioada în care abonaţii UPC vor beneficia de această gratuitate este 15 noiembrie – 16 ianuarie. Suntem deschişi să implementăm astfel de proiecte şi campanii alături de mai mulţi parteneri.”, au menţionat reprezentanţii Pro TV.

Cât costă în mod normal Voyo şi ce conţinut video oferă?

Oferta Voyo conţine filme, seriale, canalele Pro TV, Pro 2, Pro X, Pro Cinema, Pro Gold, Pro TV Internaţional şi alte emisiuni Pro TV (Vocea României, Românii au talent, Triplusec, Las Fierbinţi).

Costul lunar al serviciului este de 3 euro plus TVA pentru o lună, 7 euro plus TVA pentru 3 luni şi 13 euro plus TVA pentru 6 luni. Voyo mai oferă şi sistem pay-per-view, prin care se pot achiziţiona filme.

Pro TV mai are şi platforma Pro TV Plus, care are în ofertă mai puţin conţinut, dar nu necesită un abonament. Detalii despre Pro TV Plus, aici

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anamaria Lukacs Anamaria Lukacs
    Bună ziua
    Mă interesează cum pot obține un cod de voucher voyo.
    Va mulțumesc!
  • Mile Mile
    Pai daca nu plateste nimeni pentru voyo atunci va fi gratis. Problema e ca nici gratis nu le brea nimeni. hehe
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Nu, multumesc! Sunt abonat UPC si as putea profita de aceasta ocazie, dar voi spune NU. Am avut odata la ei abonament si nu puteam scapa de ei. Am dezactivat optiunea, i-am sunat si pe ei sa imi dezactiveze optiunea... nimic. Dupa 3 luni platite aiurea si 4 cereri de dezactivare (verbale si scrise) am scapat cu ANPC-ul de ei. Nici nu mai vreau sa aud de nesimtitii astia. Oricum nu ofera nimic interesant. Filmele sunt de calitate slaba si la emisiunile protv-ului nu prea ma uit. Nu merita 17 lei cand hbo go cu 3 canale hbo costa 15 ron.
  • titan titan
    cine mai foloseste voyo?e gol nu are nimic, sa dus de tot acest site ,netflix hbo go is la putere acu...

Trimite un comentariu

sus