Skip to main content

10 ANI. Ce GAFĂ de zile mari! Furtuna de nisip sau Cum să dai un vânt de 60 km/oră!

 
10 ANI. Ce GAFĂ de zile mari! Furtuna de nisip sau Cum să dai un vânt de 60 km/oră!

10 ANI de Paginademedia. Rar o astfel de gafă! Este, clar, una dintre cele mai mari din ultimii zece ani. Furtuna de nisip din 2012.

Publicitate

Vă invităm să o (re)savuraţi.

SUBIECTUL. Furtună de nisip la Constanţa. Corespondentul are legătura.

VÂNT PUTERNIC, ZIARISTUL REZISTĂ. Reporterul începe directul: “Chiar şi în acest moment, vântul suflă cu putere. E aproape imposibil să stai aici, pe malul mării, din cauza faptului că vântul suflă cu peste 60 de kilometri pe oră”. În spate, puternice rafale de nisip.

OMUL-FURTUNĂ INTRĂ ÎN CADRU: Graţie cameramanului, autorul furtunii de nisip care a făcut ravagii intră în cadru. În spate, se vede clar un personaj care dă energic şi zelos cu picioarele în plajă stârnind rafale de nisip. Ironic, o face chiar în momentul în care jurnalistul anunţa viteza vântului: peste 60 de kilometric pe oră.

COMEDIA CONTINUĂ: Involuntar, comicul momentului nu se opreşte aici, pentru că reporterul continuă: “Chiar în acest moment, colegul meu Dorin Boboc (cameramanul, n. red ☺) vă arată cât de repede suflă vântul, iar nisipul este scos de pe plajă şi aruncat aproape de staţiune."

"A fost o glumă a unui coleg de la Digi 24, nu o gafă", a explicat atunci pentru Paginademedia.ro Adrian Boioglu.

Un material din seria 10 ani de Paginademedia, 10 ani în 10 săptămâni.

VIDEO. Furtuna de nisip de la Realitatea TV

Materialul din 2012 despre Furtuna de nisip, cu explicaţiile reporterului, AICI

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Catalina Catalina
    Are dreptate @Dorian H. Nu cred ca si-a imaginat atunci nici macar o clipa ca acel live facke, il va face celebru pe tot internetul. La acel moment a incercat sa se scuze aruncand vina asupra acelui cameraman. Nu stiu daca l-a crezut cineva, insa eu cu siguranta eu nu am inghitit explicatiile lui lipsite de sens. Cat despre faptul ca a iesit din bransa tv pe usa din spate, asta tine strict doar de caracterul sau indoielnic. Din punctul meu de vedere, este un mare castig ca astfel de oamenii nu mai apar pe sticla.
  • Dănuț Dănuț
    Marius Panțu e cel care a făcut furtuna de nisip. Un individ obscur, fost șofer de etnie rromă, care a devenit celebru cu această ocazie.

    Era cameraman la Digi 24 și a fost dat afară pentru multele probleme pe care le-a creat. A mai aranjat niște știri fake și cu alte ocazii și șefii lui și-au dat seama că merită concediat.

    Dar e OK. *** Și-a cam primit pedeapsa divină pentru toate relele făcute. Dumnezeu nu dă cu parul!
  • Dorian H Dorian H
    Adrian Boioglu, jurnalistul care s-a plimbat prin multe televiziunii nationale si a plecat cu coada intre picioare si cu capul plecat din domeniul tv, a reusit prin caracterul sau infect, sa se certe cu foarte multi colegi din presa. Acum are propriul lui site de stiri, si pupa picioarele primarilor din localitatile Constantene pentru a primii si el cativa banutii care sa ii permita supravietuirea. Cu acest facke news, a reusit sa devina celebru in toata tara, ba mai mul a aparut si in presa internationala. Si reclama negativa este tot reclama iar Celebrul jurnalist, Adrian Boioglu, nici nu visa el vreodata ca va ajunge Celebru, chiar si la nivel international.....
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Audientele de aseara???
  • Mihai Mihai
    Ce sa-i faci, erau in insolventa si atunci. De unde bani de reporteri adevarati?

Trimite un comentariu

sus