Skip to main content

Noul sezon „Bravo ai stil” se vede la altă oră

 
Noul sezon „Bravo ai stil” se vede la altă oră

Emisiunea „Bravo, ai stil”, de la Kanal D, revine cu un nou sezon în 2019, dar şi cu o altă oră de difuzare faţă de sezoanele anterioare.

Publicitate

Dacă în trecut emisiunea era în timpul zilei, de la 16.30, de luni până vineri, noul sezon al show-ului se va vedea patru zile pe săptămână, de luni până joi, de la ora 22:30, anunţă reprezentanţii postului.

„Bravo, ai stil” debutează în ultima zi a anului, pe 31 ianuarie, de la ora 20:00. În prima ediţie vor fi prezentante cele 10 concurente care se bat pentru premiul de 100.000 de lei.

Reamintim că show-ul revine cu un jurat în minus, mai exact Iulia Albu, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Ediţiile săptămânale sunt împărţite astfel:

  • De luni pana miercuri vor fi difuzate ediţii în care concurentele se vor duela pentru puncte din partea juraţilor.
  • În fiecare joi, de la aceeaşi ora, vor fi difuzate Galele “Bravo, ai stil!”

Eliminările se vor face în timpul galelor în urma voturilor prin SMS din partea telespectatorilor.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • TAMISA TAMISA
    Foarte frumos
  • Lory Lory
    Ora aleasă este una foarte târzie nu vă pot urmări până la final şi cred că mulți dintre noi a sesizat asta . Era mai bine de la ora 4 după amiază . Succes în continuare !
  • Ciacoi Suzana Ciacoi Suzana
    Dragilor!Urmăresc emisiunea de la începuturi,mia placut,ma distrat,pana azi!Irina a avut o iesire neplăcută,usor antisemită,citez,,e o metoda evreiască,sa ataci inainte de a fi atacat,,închei citatul.Trebuie sa fiu fericită ca nu a spus jidaneasca,.Remarcă nu avea ce cauta intr o astfel de emisiune,trebuia stearsă in regie ,e nelalocul ei,e jignitoare,urâtă si,da,antisemită!Regret,dar de astazi am sa evit canalul si emisiunea,pentru ca in calitate de evreică nu mi sună prea bine!Si cred ca metoda de a ataca inainte de a fi atacat nu e evreiască,ci romana si nazistă!Stiu ca pare cam multa sensibilitate,dar ani de zile m am facut ca ploua,pana acum.Astept scuze publice!
  • Anitha Anitha
    Cine rezista la ora asta? Romanul alergat de dimineața pana seara adoarme odată cu găinile! N-am văzut nici o televiziune sa se puna in pielea celor care trag la căruță acestei tari.Își urmăresc doar propriile interese.Aceasta e o ora pt. cei care se plictisesc acasă.Tare as vrea sa vad ( daca voi rezista la ora așa de târzie) cum s-ar îmbrăca concurentele cu un salariu mediu pe economie si numai din magazinele obișnuite.Când a început prima data emisiunea mi-am pregătit caiet, pe care l-am aruncat dintr-un sertar pt-ca ,,geanta aia";,pantofii aia" de mii de euro făceau ca ținută sa fie ok.Stil ai atunci când ești capabil sa faci din C..….. Bici.Va rog sa dați si asemenea probe.Si chiar jurații sa vina îmbrăcați numai in ținute cumpărate din magazinele obisnuite pt-ca eu să-mi scot caietul din sertar si sa ma aleg cu o buna educație in a ma îmbrăca .Sa folosească si emisiunea aceasta la ceva! Va mulțumesc!!! Ar trebui sa se înființeze POLITIA MODEI si sa se interzică comercializarea hainelor de proasta calitate si de prost gust. Ha! Ha! Ha! Asta a fost o gluma (poate tine) Cei din lumea voastră n-au nevoie de o asemenea emisiune ,faceți ceva si pt marea masa ,sa învățam si noi ceva:sa facem din Ca... BICI. Va mai mulțumesc inca odată poate poate începeți sa conștientizați ca voi televiziunile sunteți ca profesorul de la catedra. Voi manipulați masele! Va rugam faceți ceva si pt noi ceilalți! Ivatatine sa ne descurcam cu ce avem.Pe Teo cu emisiunea Vrei sa fii milionar ,tot târziu este.Cine oare rezista pana la ora aceea?Faceți mai multe emisiuni din care putem învăța cat de puțin, acolo ,ceva.De exemplu emisiuni psihologice (Cristian Andrei). In momentul in care îmi pun masa de calcat si fierul de calcat in fata ,de la televiziunea dmv.si de la emisiunea dmv sa rămân cu informații utile,atât cat reușesc sa stau la tv.Da stiu ce o sa spuneți:Alta frustrata! Sa faceți bani sa nu puteți sa ii numărați dar faceți si ceva bun! Încetați sa mai aduceți formații ,avem cate 5 mii de cântăreți pe cap de locuitor, aveți voi impresia ca ne interesează nunțile ,botezurile lor? Mai tot timpul tv-ul funcționează fara sonor,pt ca nu aveți nimic interesant de spus.Aici ma adresez tuturor emisiunilor si televiziuni lor.Va pup.Copii dmv se vor dezvolta in lumea creta de voi (chiar daca ei nu se uita la tv) si după aceea va văitați tot voi:vai in ce lume trăim, lăsa ca il trmit afara !De parca in străinătate nu exista manipulare spre îndobitocire si umbla câinii cu deșteptăciunea in coada. Nici afara nu e timp pt autoeducație, suntem o civilizație da sclavi.Profesorul de la catedra nu il lăsa pe elev sa se joace pe calculator ca el sa fie cool si sa aibă reiting, ii preda si ii da teme.Așa sunteți dmv.Pestele se impute de la cap si se curata de Ka coada.Faceți ceva pt-ca voi televiziuni le sunteți PRIMA PUTERE IN STAT,voi puteți opri dezastrul
  • bing bing
    Foame de bani... reia iar votatul cu SMS
    Abia asteapta ascutita aia de Ilinca ca sa se dea in stambã
  • Alex Alex
    „Bravo, ai stil” debutează în ultima zi a anului, pe 31 ianuarie, de la ora 20:00.
    Ianuarie este ultima lună din an?
  • Iuli Iuli
    Asta mi se pare si mai mare prostia!
    Adica de la o emisiune din timpul zilei (16:30) cu audiente minime sa o bagi in prime-time? De ce postul refuza sa difuzeze WOWbiz in continuare?

    Bravo, ai stil, este o emisiune pentru ora 16:30, nu pentru prime-time.
  • D D
    Disperatule nu poti sa traiesti fara audiente ?
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Ceva audiente de aseara??

Trimite un comentariu

sus