Skip to main content

Niciun an fără Fifty shades... Cele mai populare filme în căutările pe Google, în 2018: Bohemian rhapsody, Deadpool 2 sau Moromeţii 2

 
Niciun an fără Fifty shades... Cele mai populare filme în căutările pe Google, în 2018: Bohemian rhapsody, Deadpool 2 sau Moromeţii 2

FILME - căutările anului 2018. Un lucru e sigur când vine vorba de căutările pe Google la capitolul filme: seria „Fifty shades” este o curiozitate constantă a românilor.

Publicitate

Fifty shades Freed, cel mai recent film din serie, conduce clasamentul celor mai căutate filme pe Google în anul 2018. De menţionat că, este al doilea an consecutiv când un „Fifty shades” este primul pe listă şi al treilea an când apare pe lista primelor 10.

Astfel că, Fifty shades Darker a fost cel mai căut film de către români în 2017, iar Fifty shades of Grey s-a clasat pe locul nouă în 2016.

De asemenea, filmul românesc Moromeţii 2, singura producţie românească din top, a stârnit curiozitate printre utilizatorii de internet. Bohemian rhapsody, filmul biografic al lui Freddie Mercury, deşi recent lansat a ajuns rapid în topul căutărilor din România, dar şi din lume.

Când vine vorba despre topul căutărilor la nivel global, cel mai căutat film a fost Black Panther, iar Fifty shades Freed nu apare în primele 10.

Paginademedia.ro prezintă în continuare topul celor mai căutate filme, în 2018:

ROMÂNIA

1.Fifty shades freed

2.The nun

3.Venom

4.Bohemian rhapsody

5.Deadpool 2

6.Jumanji

7.Moromeţii 2

8.Black panther

9.A star is born

10.Red sparrow

INTERNAŢIONAL

1. Black Panther

2. Deadpool 2

3. Venom

4. Avengers: Infinity War

5. Bohemian Rhapsody

6. A Star Is Born

7. Incredibles 2

8. The Nun

9. A Quiet Place

10. Jurassic World: Fallen Kingdom

Topurile au fost realizate folosind liste de căutări „trending”, adică acele căutări care au înregistrat o creştere puternică în 2018 faţă de 2017, menţionează reprezentanţii Google.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus