Skip to main content

REACŢIE. De ce a refuzat echipa „România, te iubesc” premiul APTR

 
REACŢIE. De ce a refuzat echipa „România, te iubesc” premiul APTR

Cum explică echipa „România, te iubesc” decizia de a refuza premiul APTR, despre care Paginademedia.ro a scris în premieră?

Publicitate

„Echipa România, te iubesc! îşi rezervă dreptul de a accepta sau refuza un premiu, iar decizia e în strânsă legătură cu valorile şi principiile după care se ghidează cei şase jurnalişti.

Anchetele acestei emisiuni sunt realizate la cel mai înalt standard de profesionalism, iar în spatele lor stau mii de ore de documentare şi filmare”, au transmis ei într-o poziţie.

Emisiunea România, te iubesc, de pe Pro TV, a fost anunţată, înaintea Galei, că a câştigat unul dintre premii. L-a refuzat. Pro TV a luat însă un premiu, pentru Las Fierbinţi, ridicat de regizorul serialului, Dragoş Buliga (în calitate de reprezentant al companiei Frame Film, care produce serialul pentru Pro TV).

De ce a acceptat postul premiul pentru Las Fierbinţi?

Răspunsul Pro TV: „Nu comentăm”

Reamintim că marţi seara au fost acordate premiile Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România (APTR), la care au fost premiate nume precum Carmen Avram, Adelin Petrişor, Câştigă România cu Virgil Ianţu şi Las Fierbinţi. Dar şi Adrian Ursu, Alessandra Stoicescu, Radu Tudor şi Ionuţ Cristache.

Premiile care se ridică la 1.500 de lei pentru fiecare sunt suportate de Primăria Capitalei (ARCUB le va vira, direct, banii, după cum Paginademedia.ro a scris AICI).

Gala susţinută de Primăria Capitalei a câştigat şi o emisiunea sponsorizată de …Primăria Capitalei. Realizator: Adrian Ursu.

Realizatorul de la Antena 3 a luat premiu pentru emisiunea „365 de eroi ai României'. Un program realizat în cadrul proiectului „Bucureşti Centenar' al Primăriei Bucureştiului.

După dezvăluirile Paginademedia.ro, Cosmin Prelipceanu, premiat pentru transmisiunea specială de la Clubul Colectiv, a anunţat că va refuza premiul în bani şi că nu a ştiut că premiile sunt finanţate public.

Citeşte şi:



Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Deontologia? Deontologia?
    Si pana la urma de ce a refuzat? Suparati ca nu au primit si ei finantare de la statul roman?

Trimite un comentariu

sus