Skip to main content

Mihaela Rădulescu se întoarce la Pro TV. Ferma relansată total

 
Mihaela Rădulescu se întoarce la Pro TV. Ferma relansată total

Cunoscut până acum ca Ferma vedetelor, reality-show-ul de pe Pro TV se va schimba aproape în totalitate în noul sezon, anunţă reprezentanţii Pro TV. Noul show se va numi simplu, Ferma, iar locul Monicăi Bârlădeanu este luat de o nouă prezentatoare, Mihaela Rădulescu.

Publicitate

Din primele indicii date de Pro TV, noua formulă a Fermei aduce mai mult ca un Exatlon „mai de la ţară”.

Mihaela Rădulescu va fi secondată de Cristian Bozgan, „cu o experienţă militară extinsă” şi specializat în tehnici de supravieţuire în condiţii extreme.

„Ştie toate strategiile pentru a supravieţui în orice mediu, inclusiv păduri. De asemenea, Cristian este un lider în adevăratul sens al cuvântului, poate da sfaturi pertinente, să înveţe şi să motiveze oamenii atunci când au nevoie”, spun reprezentanţii Pro TV despre Cristian Bozgan.

Cristian Bozgan:

„Toată viaţa m-am antrenat cu persoane puternice şi am învăţat sute de oameni despre tehnicile de supravieţuire în condiţii extreme. Să lucrezi cu diverse tipologii de oameni şi personalităţi diferite este întotdeauna o provocare, mai ales în condiţiile grele de iarnă. Le voi fi mentor şi, printre altele, o să fiu cu ochii pe ei, le voi da sarcinile şi mă voi asigura că nu vor uita niciodată această aventura...sau pe mine!”

Mihaela Rădulescu:

„Revin şi... nu oricum, ci într-un loc total neaşteptat - în vârful muntelui. Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă. Ador provocările inedite, mi-am savurat pauza personală, acum abia aştept să mă întorc la muncă. E un nou început, un nou format, o ... nouă abordare. Greu, interesant, riscant, emoţionant... exact combinaţia pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viaţă.”

Principalele schimbări ale reality-show-ului:

  • Show-ul se va numi Ferma, în loc de Ferma vedetelor, cum a fost până acum
  • Despre concurenţi: Cei 18 concurenţi provin din medii sociale diferite şi au varii profesii, personalităţi puternice şi sunt pe cale să-şi testeze propriile limitele. Postul e evitat să menţioneze dacă va mai avea sau nu vedete.
  • „Acţiunea” show-ului va fi într-o zonă izolată din munţii României, pe timp de iarnă.
  • Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan sunt prezentatorii emisiunii Ferma. Ei vin în locul Monicăi Bârlădeanu şi a lui Nea Raţă.

„Monica Bârlădeanu, prezentatoarea sezonului precedent, continuă alături de PRO TV în cadrul altor proiecte care vor fi anunţate ulterior”, menţionează reprezentanţii Pro TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionut Ionut
    O porcarie de emisiune...mai degraba difuzati o dresura de rame ... Da-o naibii de treaba, chiar nu se poate altceva in afara de porcaria asta regizata???
  • Ecaterina Ecaterina
    Buna seara nu este corect cu duelul care sa pus cu clopotei prea usor pt marius si colega lui si prietena lui fata de Briggite care a avut duel mai greu nu este corect!!!
  • Dan Dan
    Iar ne intoxicati cu *** de genul "fermelor", unde toti se balacaresc cum le vine, si noi trebuie sa suportam toate astea...
  • mile mile
    e perfecta pt doru, febletea lui
  • D D
    Prezentatoarea o sa traga emisiunea in jos, nu concurentii.
  • JFK JFK
    In sfarsit incepe adevarata FERMA,nu tampenia aia cu "vedete"!!!
  • Iuli Iuli
    Am auzit ca trebuia să prezinte o emisiune la Antena din 2019, dar nu s-au împăcat la bani din motive că ea este “o divă” care a apărut la cea mai urmărită emisiune din România (Romanii au talent) și că numele ei este valoros.

    P.s.: A apărut pe la Neatza și urma să promoveze emisiunea în viitor.
  • bing bing
    Aveti dreptate. E expirata si antipatica!
    E ca pestele... cand expira incepe sa se imputa. Metaforic vorbind
  • Mile Mile
    Expirata ca si Dan Negru! Zau!
  • Mile Mile
    O vedeta expirată pt pro tv , jalnic
  • Alin Alin
    Al meu comentariu *** e format din critici gen stelutza deci nu trebuie menționat ori citat in vre un fel pe site ul acesta. Oricum va fi cenzurat ori neînțeles de către alți terti
  • Danit Danit
    Aceiasi ciorba reincalzita. Oare cei de la Pro nu s-au prins ca lumea s-a saturat de doamna Mihaela...a se vedea comentariile de bine dupa ce s-a retras / a fost data afara din juriul de la Romanii...
  • Mihai Mihaii Mihai Mihaii
    Fara Nea Rața..trist. Era foarte misto formatul initial. Mai ales primul sezon care a fost mult mai dur decat urmatoarele, noroi pana la gat si frig si era filmat in timp real nu dinainte si nu se stia cine ramane sau iese.
  • AlexAl9875 AlexAl9875
    Ferma vedetelor a fost o emisiune super cu Monica ... Acm nu prea o sa fie cine stie ce ..
  • dan dan
    de scarba prezentatoarei sigur va fi un esec pt pro tv..iar schimbarile aste niciodata n au fost bn venite

Trimite un comentariu

sus