Skip to main content

Mihaela Rădulescu se întoarce la Pro TV. Ferma relansată total

 
Mihaela Rădulescu se întoarce la Pro TV. Ferma relansată total

Cunoscut până acum ca Ferma vedetelor, reality-show-ul de pe Pro TV se va schimba aproape în totalitate în noul sezon, anunţă reprezentanţii Pro TV. Noul show se va numi simplu, Ferma, iar locul Monicăi Bârlădeanu este luat de o nouă prezentatoare, Mihaela Rădulescu.

Publicitate

Din primele indicii date de Pro TV, noua formulă a Fermei aduce mai mult ca un Exatlon „mai de la ţară”.

Mihaela Rădulescu va fi secondată de Cristian Bozgan, „cu o experienţă militară extinsă” şi specializat în tehnici de supravieţuire în condiţii extreme.

„Ştie toate strategiile pentru a supravieţui în orice mediu, inclusiv păduri. De asemenea, Cristian este un lider în adevăratul sens al cuvântului, poate da sfaturi pertinente, să înveţe şi să motiveze oamenii atunci când au nevoie”, spun reprezentanţii Pro TV despre Cristian Bozgan.

Cristian Bozgan:

„Toată viaţa m-am antrenat cu persoane puternice şi am învăţat sute de oameni despre tehnicile de supravieţuire în condiţii extreme. Să lucrezi cu diverse tipologii de oameni şi personalităţi diferite este întotdeauna o provocare, mai ales în condiţiile grele de iarnă. Le voi fi mentor şi, printre altele, o să fiu cu ochii pe ei, le voi da sarcinile şi mă voi asigura că nu vor uita niciodată această aventura...sau pe mine!”

Mihaela Rădulescu:

„Revin şi... nu oricum, ci într-un loc total neaşteptat - în vârful muntelui. Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă. Ador provocările inedite, mi-am savurat pauza personală, acum abia aştept să mă întorc la muncă. E un nou început, un nou format, o ... nouă abordare. Greu, interesant, riscant, emoţionant... exact combinaţia pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viaţă.”

Principalele schimbări ale reality-show-ului:

  • Show-ul se va numi Ferma, în loc de Ferma vedetelor, cum a fost până acum
  • Despre concurenţi: Cei 18 concurenţi provin din medii sociale diferite şi au varii profesii, personalităţi puternice şi sunt pe cale să-şi testeze propriile limitele. Postul e evitat să menţioneze dacă va mai avea sau nu vedete.
  • „Acţiunea” show-ului va fi într-o zonă izolată din munţii României, pe timp de iarnă.
  • Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan sunt prezentatorii emisiunii Ferma. Ei vin în locul Monicăi Bârlădeanu şi a lui Nea Raţă.

„Monica Bârlădeanu, prezentatoarea sezonului precedent, continuă alături de PRO TV în cadrul altor proiecte care vor fi anunţate ulterior”, menţionează reprezentanţii Pro TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Moise Moise
    Catalin Morosanu, primul nume confirmat
  • Sili Sili
    Altă prezentatoare nu mai aveați????
  • Razvan Putina Razvan Putina
    N-u i-mi m-ai folosii ba numele! M-ai iesi papagalule din casa! Toata ziua pa site dupa audiente!
  • Gabi Gabi
    Poate postați dracu audientele de aseara!!
  • Razvan Putina Razvan Putina
    ***
  • Razvan Putina Razvan Putina
    AntenaOne ie viatza de viatza! Alt post teve n-u m-ai stiu! Ferma de ferma ie m-ai buna oricum k Tribul Ultim!
  • Georgian Georgian
    Probabil ferma va incepe odata cu noul sezon Exatlon si vor incerca sa fure cat mai mult din audienta de acolo, vor sa mearga si ei pe sistemul de conditii grele, de data asta la frig, nu ca cei din Dominica unde mor de cald si dueluri pe probe fizice cat sa acopere putin din genul celor de la Exatlon. Daca ii vor da mai mult de 2 zile pe saptamana cred ca va prinde mult mai bine ca Exatlon. Acum depinde cu ce vine in noutate si Antena pentru inceputul anului.
  • Iuli Iuli
    Anul acesta ne dansează in zăpadă?
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Ferma desfrânaților si a scandalurilor de mahala ,ferma țațelor, ferma proștilor,ferma *** revine! Doamne fereste!!!
  • Dani Dani
    Oameni care fac frigul in munti, prin zapada si mocirla, ca in primul sezon de Ferma Vedetelor? Suna incantator, un nou smash hit de la Pro TV! lol.
    De ce se mai numeste "Ferma", daca suna mai mult show de supravietuire in munti gazduit pe jumatate de un fel de Bear Grylls? Macar de s-ar fi numit "Cabana" xD
    Pacat, Ferma Vedetelor avea farmecul ei, nu degeaba a fost una din putinele emisiuni aduse de noul management care chiar a rezistat. Dar ca de obicei, Pro TV tine sa distruga tot ce mai are bun in roster.

Trimite un comentariu

sus