Skip to main content

Mihaela Rădulescu se întoarce la Pro TV. Ferma relansată total

 
Mihaela Rădulescu se întoarce la Pro TV. Ferma relansată total

Cunoscut până acum ca Ferma vedetelor, reality-show-ul de pe Pro TV se va schimba aproape în totalitate în noul sezon, anunță reprezentanții Pro TV. Noul show se va numi simplu, Ferma, iar locul Monicăi Bârlădeanu este luat de o nouă prezentatoare, Mihaela Rădulescu. 

Publicitate

Din primele indicii date de Pro TV, noua formulă a Fermei aduce mai mult ca un Exatlon „mai de la țară”. 

Mihaela Rădulescu va fi secondată de Cristian Bozgan, „cu o experiență militară extinsă” și specializat în tehnici de supraviețuire în condiții extreme. 

„Știe toate strategiile pentru a supraviețui în orice mediu, inclusiv păduri. De asemenea, Cristian este un lider în adevăratul sens al cuvântului, poate da sfaturi pertinente, să învețe și să motiveze oamenii atunci când au nevoie”, spun reprezentanții Pro TV despre Cristian Bozgan.  

Cristian Bozgan:

„Toată viața m-am antrenat cu persoane puternice și am învățat sute de oameni despre tehnicile de supraviețuire în condiții extreme. Să lucrezi cu diverse tipologii de oameni și personalități diferite este întotdeauna o provocare, mai ales în condițiile grele de iarnă. Le voi fi mentor și, printre altele, o să fiu cu ochii pe ei, le voi da sarcinile și mă voi asigura că nu vor uita niciodată această aventura...sau pe mine!”

Mihaela Rădulescu:

„Revin și... nu oricum, ci într-un loc total neașteptat - în vârful muntelui. Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă. Ador provocările inedite, mi-am savurat pauza personală, acum abia aștept să mă întorc la muncă. E un nou început, un nou format, o ... nouă abordare. Greu, interesant, riscant, emoționant... exact combinația pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viață.”

Principalele schimbări ale reality-show-ului: 

  • Show-ul se va numi Ferma, în loc de Ferma vedetelor, cum a fost până acum
  • Despre concurenți: Cei 18 concurenți provin din medii sociale diferite și au varii profesii, personalități puternice și sunt pe cale să-și testeze propriile limitele. Postul e evitat să menționeze dacă va mai avea sau nu vedete. 
  • „Acțiunea” show-ului va fi într-o zonă izolată din munții României, pe timp de iarnă. 
  • Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan sunt prezentatorii emisiunii Ferma. Ei vin în locul Monicăi Bârlădeanu și a lui Nea Rață. 

„Monica Bârlădeanu, prezentatoarea sezonului precedent, continuă alături de PRO TV în cadrul altor proiecte care vor fi anunțate ulterior”, menționează reprezentanții Pro TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Probabil ferma va incepe odata cu noul sezon Exatlon si vor incerca sa fure cat mai mult din audienta de acolo, vor sa mearga si ei pe sistemul de conditii grele, de data asta la frig, nu ca cei din Dominica unde mor de cald si dueluri pe probe fizice cat sa acopere putin din genul celor de la Exatlon. Daca ii vor da mai mult de 2 zile pe saptamana cred ca va prinde mult mai bine ca Exatlon. Acum depinde cu ce vine in noutate si Antena pentru inceputul anului.
  • Oameni care fac frigul in munti, prin zapada si mocirla, ca in primul sezon de Ferma Vedetelor? Suna incantator, un nou smash hit de la Pro TV! lol.
    De ce se mai numeste "Ferma", daca suna mai mult show de supravietuire in munti gazduit pe jumatate de un fel de Bear Grylls? Macar de s-ar fi numit "Cabana" xD
    Pacat, Ferma Vedetelor avea farmecul ei, nu degeaba a fost una din putinele emisiuni aduse de noul management care chiar a rezistat. Dar ca de obicei, Pro TV tine sa distruga tot ce mai are bun in roster.

Trimite un comentariu