Skip to main content

(P) Filmul fără pauze publicitare – surpriza Coca-Cola de Crăciun. Pe 26 decembrie, Antena 1 difuzează Love actually neîntrerupt de publicitate

 
(P) Filmul fără pauze publicitare – surpriza Coca-Cola de Crăciun. Pe 26 decembrie, Antena 1 difuzează Love actually neîntrerupt de publicitate

(P) În perioada sărbătorilor, brandurile se întrec să îşi surprindă consumatorii cu iniţiative care mai de care mai spectaculoase.

Publicitate

Ştim deja că terenul sărbătorilor de iarnă e dominat de Coca-Cola şi ale sale camioane de Crăciun, de reclama Sărbătorile vin, care a intrat în cultura populară şi de campaniile care ne fac să simţim mai puternic spiritul sărbătorii.

Mai nou, surpriza brandurilor pentru consumatori vine dintr-o idee pe cât de simplă, pe atât de inedită: filmul de Crăciun difuzat fără pauze publicitare.

Pentru al doilea an la rând, Coca-Cola cumpără pauzele de publicitate din timpul filmului. Aşa se face că miercuri, pe 26 decembrie, vei putea viziona Love Actually (Pur şi simplu dragoste) pe Antena 1, de la ora 20:00, timp de două ore neîntrerupte.

Ce poate fi mai potrivit pentru a doua zi de Crăciun decât să te aşezi confortabil pe canapea, cu snack-uri la îndemână, pentru un film de sezon? Iar dacă oricum aveai în plan un maraton de filme în mini-vacanţa de Sărbători, nu sări peste Love Actually.

Comedia romantică are toate ingredientele unui plan perfect pentru o seară liniştită, alături de cei apropiaţi: atmosfera de Crăciun, poveşti emoţionante, umor, o mulţime de actori de top (Hugh Grant, Emma Thompson, Keira Knightley, Colin Firth) şi...zero publicitate, dacă alegi să o vizionezi pe Antena 1.

Anul acesta, campania Coca-Cola de Crăciun te îndeamnă să #FiiTuMoşu, aşa că nu păstra vestea doar pentru tine. Pe 26 decembrie ai şansa perfectă să-ţi strângi prietenii aproape şi să vă bucuraţi împreună de experienţa unui film bun de Crăciun.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cinefilogul cinefilogul
    si ce?
    ti-a platit si tie ceva?
  • mile mile
    si ce , tv 1000 cine are in grila , foarte putini, oricum coca cola deja a platit bani
  • cinefilogul cinefilogul
    Teapa Antenelor.Filmul asta a fost aseara la ora 22:00 pe TV1000.
  • johhny bravo johhny bravo
    Bing, si care film de craciun e elevat si de calitate, in viziunea ta de connoisseur? Hai, lumineaza-ne.
  • Mihnea Mihnea
    Ce avantaj are coca cola pentru ca a cumparat reclamele respective?
  • bing bing
    filmul e foarte slab
    se vrea a fi o comedie, dar e ceva ieftin
  • marian marian
    Da Razvane a fost lider de audienta dar nu cu mult , te rog frumos lasa deoparte rautatile nu mai cere atata audientele , nu merita sa fii rau suntem in preajma Craciunului cand toata lumea ar trebui sa fie mai bun , nu conteaza cine este pe primul loc ,dupa sarbatori putem sa ne punem cenusa si in cap dar pana atunci fii mai bun ca nu castigi nimic , pana si nemti in rimul razboi au lasat armele pentru o noapte si au baut un pahar de vin cu inamici lor , Craciun Fericit ,restul e cancan
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Audientele de aseara??? Frozen ,lider de audienta!
  • Teo Teo
    E chiar un film foarte fain. O sa ma uit daca nu uit :))
  • marian marian
    Hai sa fim seriosi o stire neinteresanta , exact pentru mile zis si Razvan un film de duzina , beti mai putina cola , nu face bine la ficat exact ca si antenuta poti sa te uiti pe HBO tot timpul nu este publicitate
  • mile mile
    un lucru bun, de ar face si altii la fel , bravo coca cola si vanzare mare

Trimite un comentariu

sus