Skip to main content

DATABASE. Mary Poppins se întoarce. O premieră şi zeci de invitaţi: Adrian Nour, Ioana Blaj, Dorin Chioţea şi mulţi alţii

 
DATABASE. Mary Poppins se întoarce. O premieră şi zeci de invitaţi: Adrian Nour, Ioana Blaj, Dorin Chioţea şi mulţi alţii

Paginademedia DATABASE. Zeci de vedete la premiera filmului Mary Popins se întoarce. Filmul Disney - varianta 2018 - a adus la premieră zeci de invitaţi.

Publicitate

Cine a văzut filmul aseară? Printre alţii Giulia Anghelescu, Andreea Perju, Ioana Blaj, Laura Fronoiu, Dorin Chioţea, Ana şi Virgil Stănescu, Maria Andreea, Bogdan Muzgoci, Alexandra Bădoi, Ana Barbu, Alex Zamfir, Bianca Ioniţă, Oana Coşbuc, Simona Ţăranu, Mădălina Anea, Anca Sigartău, Steliana Balacianu, Adrian Nour, Cristian Faur.

Cea mai aşteptată premieră a anului 2018, „Mary Poppins Returns/ Mary Poppins Revine”, o continuare spectaculoasă a clasicului film Disney din 1964, a avut proiecţia aseară la Cinema City. Pelicula intră oficial în cinematografe vineri, 21 decembrie.

„Singurul drum e în sus, tot mai sus” – acestea sunt vorbele celebrei actriţe Angela Lansbury cu care se încheie noua ecranizare a uneia dintre cele mai iubite poveşti ale tuturor timpurilor, care a aterizat recent în topul favoritelor pentru viitoarele premii Oscar.

În regia lui Rob Marshall şi plecând de la un scenariu original semnat de David Magee, noua producţie marca Disney îi are în distribuţie pe Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Julie Walters, Pixie Davies, Nathanael Saleh, alături de Colin Firth şi Meryl Streep.

Producţia în sine nu a fost deloc uşoară, mai ales că regizorul Rob Marshall a avut în plan nu numai o poveste nouă, ci şi noi cântece. A şi insistat ca animaţiile să fie desenate de mână pentru a crea sentimentul de epocă şi a cultiva un anumit tipar de nostalgie. Pentru aceasta a apelat la animatori ai Walt Disney Animation şi Pixar Animation, unii dintre ei revenind de la pensie special pentru acest proiect.

Filmul are coloana sonoră semnată de Marc Shaiman, iar versurile sunt semnate de Shaiman şi Scott Wittman şi interpretate de Emily Blunt şi Lin-Manuel Miranda.

Filmul „Mary Poppins Returns/ Mary Poppins Revine” este distribuit de Forum Film România.

GALERIE FOTO.

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Secţiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afişate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secţiunea Paginademedia Database, aici.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • filme online filme online
    este unul dintre cele mai asteptate filme de fantezie/familie din 2018.abia astept sa il vizionez
  • mile mile
    Sper sa vad fimul pe antenaUNU.
  • florin florin
    toti prostii sunt vedete in tara asta.. aia sunt vedete??? pe bune??
  • bing bing
    un film foarte plicitisitor
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Audientele de aseara??

Trimite un comentariu

sus