Skip to main content

Programul Discovery şi TLC de sărbători: TLC în bucătărie, Curse de stadion şi Meşteri în arme, printre programe

 
Programul Discovery şi TLC de sărbători: TLC în bucătărie, Curse de stadion şi Meşteri în arme, printre programe

Discovery şi TLC au pregătit programe noi pentru luna decembrie. Meşteri în arme, Curse pe stadion sau 90 de zile până la nuntă sunt emisiunile pe care cele două posturi le propun de sărbători.

Publicitate

Programul Discovery. Marţi, 18 decembrie, de la ora 22:00 va avea loc premiera emisiunii Meşteri în arme, o competiţie de arme istorice.

În ajunul Crăciunului, la ora 20:00, începe o nouă serie de Expediţii în necunoscut, cu Josh Gates. În primul episod, exploratorul se va plimba prin jungla Cambodiei.

În a doua zi de Crăciun, Discovery difuzează emisiunea Curse pe stadion, care urmăreşte acţiunea de pe stadionul Bowman Gray, prima pistă pe care au avut loc curse săptămânale NASCAR, încă din anul 1949.

Programul TLC. Postul de televiziune TLC a programat emisiuni de cooking pentru fiecare weekend. Programul se numeşte TLC în bucătărie şi este difuzat în fiecare sâmbătă (20.00 – 00.00) şi duminică (13.00 -17.00). Tot sâmbătă, TLC are emisiunea Parteneri de patiserie, cu Buddy Valastro, unul dintre patiserii emisiunii Cake Boss.

Zilele de miercuri sunt rezervate emisiunii 90 de zile până la nuntă. Cel de-al şaselea sezon al emisiunii prezintă poveştile a şase cupluri aflate în zone diferite ale lumii şi care, în termen de 90 de zile după ce se întâlnesc pentru prima dată în Statele Unite, trebuie să se căsătorească pentru a câştiga viza americană şi a putea rămâne împreună.

Pentru vineri, 28 decembrie, de la ora 22:00, TLC are programată emisiunea Dermatologie de sărbători.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus