Skip to main content

Revelionul la TVR 1. Momente de arhivă cu Amza Pellea, Dem Rădulescu, Stela Popescu şi Ştefan Bănică. Concert de Anul Nou al Filarmonicii din Viena, difuzat pe 1 ianuarie

 
Revelionul la TVR 1. Momente de arhivă cu Amza Pellea, Dem Rădulescu, Stela Popescu şi Ştefan Bănică. Concert de Anul Nou al Filarmonicii din Viena, difuzat pe 1 ianuarie

Revelionul se vede la TVR 1 şi va fi prezentat de Ioana Voicu şi Radu Andrei Tudor. Postul de televiziune are un program dedicat nopţii dintre ani, de la ora 20:30.

Publicitate

În prima partea a serii se va face o trecere în revistă a unor Revelioane „de colecţie” din arhiva Televiziunii publice, sub umbrela „100 de momente de aur.”

Sunt programate momente muzicale şi scenete comice cu actori şi artişti precum Amza Pellea, Dem Rădulescu, Tamara Buciuceanu, Stela Popescu, Ştefan Bănică.

Trecerea dintre ani va fi marcată cu un foc de artificii.

Paginademedia.ro prezintă programul TVR 1 în noaptea de Revelion:

  • De la ora 20.30 începe „Revelion 2019”, unde sunt programate momente din arhiva programelor de Revelion din anii '60, '70, '80 sau '90. Momente comice semnate de actori precum Amza Pellea, Dem Rădulescu, Tamara Buciuceanu, Stela Popescu sau Ştefan Bănică.

Acestea vor fi adunate la TVR 1 sub genericul 100 de momente de aur.

De asememea, sunt programate momente ale cuplurilor celebre Stela Popescu şi Ştefan Bănică Senior, Anda Călugăreanu şi Aurelian Andreescu, Toma Caragiu şi Elena Caragiu sau Angela Similea şi Florin Piersic.

  • Trecerea dintre ani va fi marcată cu un foc de artificii.
  • De la ora 0:15, realizatoarea Elise Stan va prezenta o selecţie de muzică românească interpretată de artişti precum: Maria Tănase, Romica Puceanu, Ileana Sărăroiu, Maria Lătăreţu, Gică Petrescu, Fărâmiţă Lambru, Gabi Luncă, George Hazgan, Ionel Budişteanu, Marcel Budeală, Ion Onofei, Dorina Drăghici, Ionela Prodan, Dona Dumitru Siminică, Daina Badea, Emil Gavriş, Ion Dolănescu, Gigi Marga, Dorin Teodorescu, Luigi Ionescu, Ion Luican, Irina Loghin sau Benone Sinulescu.
  • De la ora 3:15 sunt programte înregistrări de la Revelionul Centenar din Piaţa Constituţiei, un show făcut de artişti ai momentului: Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stan, Alex Calancea şi Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa sau Vanotek & Lori.

În prima zi a Noului An, posturile TVR 1 şi TVR HD vor transmite tradiţionalul Concert de Anul Nou al Filarmonicii din Viena în direct, pe 1 ianuarie, de la ora 12:15.

Gazde programului de Revelion vor fi Ioana Voicu şi Radu Andrei Tudor:

„Este pentru a doua oară când prezint alături de Ioana Voicu programul din noaptea de Revelion. Va fi o noapte cu totul aparte, pentru care am pregătit momente unice, pe care românii le-au iubit şi le-au apreciat de-a lungul anilor. Pentru noi este o mare onoare să fim primiţi în casele voastre în noaptea de Revelion”, declară Radu Andrei Tudor.

Ioana Voicu:

„Sunt foarte emoţionată că voi petrece Revelionul alături de telespectatori. TVR 1 a pregătit o ofertă de programe bogată şi sunt convinsă că fiecare dintre voi va descoperi ceva să-i fie pe plac. Vă aştept la TVR 1 să închinăm o cupă de şampanie la trecerea dintre ani.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    mihai bobonete! ar trebui sa invete ceva de la astia! slabe sanse:)) bai si in anii 2000 era un pampalau si jumatate:)) *** ............. de el! acum omul s-a emancipat! s-a respectat! normal! luxul tehnologia! pe multi i-a schimbat! mult!
  • calu lu fat-frumos calu lu fat-frumos
    Sa nu uitam ca textele care sunt geniale fie vorba intre noi sunt ale lui Dan Mihaescu iar farmecul e dat de greii Dem Radulescu si Caragiu. De atunci oha actori de nivelul asta iar aia cu stand up care se chinuie cu dude ieftine si aluzii secsuale si vulgare par si mai penibili (dar na trebuie sa manance si ei o paine) cand ii vezi pe primii mentionati chiar si acum dupa atatia ani si o schimbare de regim.
  • Gheorghe Daniel Gheorghe Daniel
    Am copilarit cu asemenea Revelioane Felicitarii!
  • Livia Pila Livia Pila
    Eu nu mai înțeleg nimic. E Revelion sau Ziua morților?
  • Dan Petrescu Dan Petrescu
    Eu zic ca trebuie sa ii mulțumim bunului Dumnezeu ca de Revelion nu s-a ocupat Smaranda Vornicu. Asta iar îl aducea pe Gabriel Garkosi îl plteadegeaba cu 50.000 de euro
  • johhny bravo johhny bravo
    Livia bea si tu un vin, vorbeste cu prietenii, cu familia in timpul mesei si atunci n-o sa-ti stea in gat. Te obliga cineva sa faci revel cu tanti voicu?
  • Livia Pila Livia Pila
    Aceasta Ioana Voicu e sinistra. Îmi vor sta sarmalele în gât din cauza piloasei ei persoane.
  • mile mile
    marean, esti un zero barat , ca si revelionul stapanului tau cesnavicius
  • Maria Marinescu Maria Marinescu
    Ioana Voicu și Radu Andrei Tudor. Tusea și junghiul. Piloșii PSD
  • marian marian
    Eugen esti sigur ca pro are Revelion zero , nu cred ca serialul este pentru inculti daca tu nu te uiti nu inseamna ca doua milioane si ceva de oameni sunt inculti daca se uita dar asta este fiecare cu doctorul lui , ai perfecta dreptate ca cele mai vechi sunt cele mai bune scene umoristica dar unii oameni mai vor si altceva nou in noaptea dinte ani te distrezi nu stai la masa si te uiti la televizor
  • Eugen Eugen
    Bravo TVR ! Am copilarit cu aceste momente umoristice. Nu e problema taxei radio tv aici... dar ce sa dea de Revelion ? Pe DROGarla' Dreams ? Sau un serial incult ca Las Fierbinti ? Pro TV are zeroRevelion
  • mile mile
    livia , la tvr 2 ce este, nu revelion, dezinformatoarea , o sa plangi dupa irina
  • an an
    pai Revelionul 2018 e Tvr 2 .... Toni Grecu, FuegoVelion si Taraful din Clejani...
  • Ion Ion
    avem revelion in functie de taxa lipsa radio tv
  • livia pilă livia pilă
    Traiasca arhiva Că noutati TVR nu mai produce. Nu are oameni pe care sa ii duca mintea să o facă, nu are bani fiindcă sunt cheltuiti aiurea pentru plata propagandistilor PSD. De toate astea se fac vinovate numitele GRADEA DOINA si VORNICU SMARANDA. Plus servantii din dotare.

Trimite un comentariu

sus