Skip to main content

FOTO. Concurenţii Ferma 2019: Jorge, Vali Bărbulescu, interpreta piesei „Bilionera” şi Cream

 
FOTO. Concurenţii Ferma 2019: Jorge, Vali Bărbulescu, interpreta piesei „Bilionera” şi Cream

GALERIE FOTO. Pro TV a anunţat ultimii şase din cei 18 concurenţi din Ferma, show-ul prezentat de Mihaela Rădulescu.

Publicitate

Vali Bărbulescu, fost realizator la Pro FM, Jorge, Carmen Negoiţă, Remus Boroiu, Claudia Pavel şi Otilia Brumă.

Ultimii concurenţi Ferma 2019, în continuare:

Jorge este cântăreţ şi prezentator de televiziune. Ultima emisiune pe care a prezentat-o a fost Super Potriveala, de la Kanal D. A mai prezentat România dansează, de la Antena 1, dar a participat şi la show-uri precum Te cunosc de undeva sau Dansez pentru tine. A intrat în atenţia publicului când a participat la concursul Popstars, difuzată de Pro TV, la începutul anilor 2000. Are doi copii din două căsnicii, iar fiica cea mai mare studiază în SUA.

„Sunt mereu alături de soţie şi copii. Sunt un soţ şi un tată bun, iar Ferma este o ocazie pentru mine să văd cât de mult îmi vor simţi lipsa.”

Vali Bărbulescu este fotograf de modă pentru vedete internaţionale, DJ şi fost realizator de radio la Pro FM. Le-a fotografiat, printre altele, pe Kim Kardashian, Bella Hadid şi Adriana Lima şi a avut fotografii publicate în reviste internaţionale precum Vogue, Harper’s Bazaar sau GQ.

„Ar suna arogant dacă aş spune că sunt unul dintre cei mai buni DJs din România? Sunt. Am început să pun muzică la 15 ani. Acum zece ani am intrat în lumea fotografiei de modă şi am lucrat cu o mulţime de femei care setează standardele de frumuseţe la nivel global.”

Carmen Negoiţă are un blog pe care abordează subiecte precum călătorii, sfaturi de beauty şi lifestyle. A fost căsătorită cu Ionuţ Negoiţă, patron din 2013 al clubului FC Dinamo Bucureşti, de care a divorţat ulterior.

„Sunt curajoasă, spontană şi îmi place să trăiesc clipa. Aceasta este şansa mea de a mă reconecta cu sentimentul de adolescent, cu anii din copilărie cât am stat la ţară.”

Remus Boroiu este un fost concurent de la Ninja Warrior. Dacă va câştiga, plănuieşte să investească premiul în ferma bunicilor.

„Îmi place să fac sport şi lucrez în acest domeniu. Sunt antreprenor şi vând online articole sport şi planuri de nutriţie.”

Claudia Pavel care cântă sub numele de scenă Claudia Cream. Ea concurat în primul sezon al show-ului Exatlon, de pe Kanal D. Şi-a făcut debutul muzical la 15 ani în trupa Candy, iar apoi a continuat ca artist solo.

„Nu mi-a fost niciodată frică de noi începuturi. Am renunţat la cariera în muzică, m-am mutat în SUA, am renunţat din nou la tot pentru a mă dedica fiului. Cel mai important rol din viaţa mea e cel de mamă şi vreau să fiu un model pentru el. Să îi arăt că un nou început duce întotdeauna la ceva bun şi că mama lui nu e doar o persoană cunoscută. E şi o luptătoare.”

Otilia Brumă este cunoscută pentru piesa Bilionera, care strâns sute de milioane de vizualizări.

„Am absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice în Bucureşti, dar nu a contat, am simţit că muzica este scopul meu în viaţă. Bilionera mi-a schimbat complet viaţa, iar Ferma va fi ca o pauză pentru mine, în care îmi propun să mă cunosc mai bine.”

GALERIE FOTO. Concurenţi Ferma 2019

  • Carmen Negoiţă are un blog pe care abordează subiecte precum călătorii, sfaturi de beauty şi lifestyle
  • Claudia Pavel este fostă concurentă la Exatlon, care cântă sub numele de scenă Claudia Cream
  • Jorge este cântăreţ şi prezentator de televiziune. Ultima emisiune pe care a prezentat-o a fost Super Potriveala, de la Kanal D
  • Otilia Brumă este cunoscută pentru piesa Bilionera, care strâns sute de milioane de vizualizări.
  • Remus Boroiu este un fost concurent de la Ninja Warrior
  • Vali Bărbulescu este fotograf de modă pentru vedete internaţionale, DJ şi fost realizator de radio la Pro FM
  • Ame Călin
  • Brigitte Năstase, fosta soţie a lui Ilie Năstase
  • Diana Belbiţă, multiplă campioană la Kempo, kickboxing şi luptătoare profesionistă de MMA. A fost concurentă în primul sezon Exatlon
  • Geanina Ilieş, fostă prezentatoare la Observatorul Antenei 1 până în 2016
  • Ioana Filimon, Miss România 2016, concurentă la Ferma
  • Otniela Sandu, fostă concurentă la Supravieţuitorul tot la Pro TV
  • Cătălin Moroşanu, concurent la Ferma 2019
  • Cătălin Morosanu
  • Emil Rengle, dansator, câştigătorul marelui premiu la Românii au talent 2018
  • Florin Pastramă
  • Kamara, concurent la Ferma 2019
  • Marius Crăciun, fost concurent la Ninja Warrior România
  • Silviu Ţolu, model
  • Vali Bărbulescu

Reamintim că Pro TV a anunţat realansarea reality-show-ului Ferma vedetelor, cu noi prezentatori, noi reguli, dar şi cu numele schimbat. În locul prezentatorilor Monica Bârlădeanu şi a lui Nea Raţă intră Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan, un specialist în tehnici de supravieţuire în condiţii extreme.

Cei 18 concurenţi care întră în Ferma în 2019 sunt Ame Călin, Brigitte Năstase, Carmen Negoiţă, Claudia Pavel, Diana Belbiţă, Geanina Ilieş, Ioana Filimon, Otilia, Otniela Sandu, Cătălin Moroşanu, Emil Rengle, Florin Pastramă, Jorge, Kamara, Marius Crăciun, Silviu Ţolu şi Vali Bărbulescu.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Moldovan Moldovan
    Emisiunea este un circ unde folositi oameni care se injosesc, se injura, isi calca pe mandrie pentru ce?! pentru bani. Sunt doi oameni care isi merita locul acolo, fiind si sinceri, in rest niste inculti, oportunisti, ipocriti si in primul rand este vorba de Brigitte, locul ei fiind tot in puscarie
  • Moldovan Moldovan
    Sincer, emisiunea este un circ de cea mai slaba calitate. Fata de prima editie ati ajuns sa decadeti in mod jalnic. Pacat
  • Dragos George Dragos George
    -Am vazut episodul ,,ferma'' din 19 februarie sezonul 4 care mi-a placut, afara de faptul ca a-ti facut cea mai mare prostie sa se intreaca la acea ,,proba'' un barbat cu o femeie, sa inainteze taras legati de maini si de picioare dar cu fata in jos,
    care pentru un barbat este foarte usor, dar pentru o femeie care sa se tarasca pe sani si poate ,,siliconati'', deja seamana a TORTURA. - Acesta este dupa parerea mea un gest SADIC de care ar trebui sa aiba parte cine l-a comandat si sa-i fie si un pic rusine de ce a ce a facut in frunte cu Mihaela Radulescu si Cristi care spuneau mereu ,,CU FATA IN JOS''. - De unde atata sadism care puteau sa-l vada si copii care la acea ora poate nu dormeau si n-e intrebam, dece unii cpopii au un comportament deplasat. - Inca odata v-a spun, SA V-A FIE RUSINE si poate eliminati acea faza din episod.
  • Sukru Adytza Sukru Adytza
    Nu ști ce sa zici,sunt vedete sau stifturi.După nume par vedete , după foamea de bani ,sunt fripturiști.Păcat de uni din ei,ca nu asi păstrează demnitatea.
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Audientele de aseara?? Nu ati mai postat de mult audientele de joi, sunt curios sa vad ce mai face Ultimul Trib în audiențe!
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Toate expiraturile Antenei 1 sunt la Ferma! Le-au cooptat pentru ca au avut succes cu emisiuni bune la Antena 1! Nu o sa le iasa, Ferma -ESEC TOTAL

Trimite un comentariu

sus