Skip to main content

Acces Direct fără frăţiwear. Alex Velea a părăsit emisiunea-tabloid de pe Antena 1

 
Acces Direct fără frăţiwear. Alex Velea a părăsit emisiunea-tabloid de pe Antena 1

Acces Direct a revenit în 2019 cu un prezentator în minus. Alex Velea, care se alăturase Acces Direct în calitate de coprezentator în august 2018, a părăsit emisiunea.

Publicitate

Anunţul a fost făcut chiar la începutul ediţiei de astăzi, de Simona Gherghe.

„După cum puteţi vedea, sunt singură astăzi şi aşa voi fi şi de acum încolo şi chiar cu acest lucru vreau să încep emisiunea şi noul sezon, să-i mulţumesc în primul rând lui Alex Velea pentru sezonul trecut, pentru faptul că a fost un coleg minunat.

Alex ştiţi cu toţii că are o carieră de mare succes în muzică şi cred că e destul de dificil să fii foarte bun acolo şi să vii şi la un program zilnic de două ore. E destul de complicat, aşa că a ales să meargă mai departe cu programele lui muzicale.

Mulţumim, Alex Velea şi multă baftă pe viitor.”

Declaraţia Simonei Gherghe vine în contradicţie cu cea a lui Alex Velea, care spunea într-o ştire din Libertatea publicată în urmă cu trei zile că revine în emisiune:

„Eu de pe 7 reiau «Accesul». M-am angajat, sunt TV host de luni până vineri. Lucrul cu Simona Gherghe este extraordinar, este o colegă foarte bună şi o prietenă adevărată, mi-e superdragă, am de învăţat de la ea, relaţia noastră de amiciţie este într-un continuu progres, îmi place.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    @ observator A 1 - alex belea a invatat sa citeasca? Asta da stire!
  • ParamPam ParamPam
    Una din marile probleme ale societatii din Romania este ca o astfel de emisiune are un rating suficient de mare pentru a-si justifica existenta.
  • bing bing
    Din sursele mele eu am auzit ca a fost dat afara in urma unor conflicte cu sefii din Antena 1
    dar asa ca sa dea bine la public a bagat bezeaua ca a renuntat el ....
    https://www.youtube.com/watch?v=L-VsfzJNf_M
  • observator A 1 observator A 1
    Omul era ca nuca in perete acolo. Oricum intrarea lui a fost forțată. Nu se potrivea cu formatul. Abia învățase să citească prompterul. Ce bine că a ieșit / a fost dat afară !
  • jk jk
    Pesemne ca revine după ce pleaca Simonica in concrdiu
  • Răzvan Răzvan
    Emisiuni de *** sunt "La maruta, Vorbeste lumea, Gospodar fara pereche,ce spun romanii.....si multe altele, emisiuni infecte,mediocre,cu tenta sexuala,dezinformatoare ! Astea sunt emisiuni de,,,,,,,,,,, ! "marian"!
  • florin florin
    ce cariera muzicala de succes are personaju ala?? canta probabil doar pe la zilele comunelor
  • marian marian
    Ce stire nu pot dormi la noapte , poftim Razvanel a aparut stirea esti multumit acum . cred ca esti in al noulea cer ,poate sa dispara si ranjita , este o emisiune de ,,,,,,,,,,, pentru mile si Razvanel,

Trimite un comentariu

sus