Skip to main content

Andreea Braşovean a lăsat Pro TV pentru Digi24

 
Andreea Braşovean
Andreea Braşovean

Unul dintre cei mai vechi reporteri Pro TV trece la Digi24. Este vorba despre Andreea Braşovean care se alătură Digi 24 după o experienţă de mai bine de 12 ani ca reporter la Pro TV.

Publicitate

Braşovean a debutat din acest weekend în calitate de prezentator al ştirilor Digi24, de dimineaţă, de la 6.00, 7.00, 8.00 şi 9.00. În ultima săptămână Andreea Braşovean a fost şi reporter al Digi24.

Reprezentanţii Digi24 într-un punct de vedere pentru Paginademedia.ro:

„Andreea Braşovean este prezentator şi reporter Digi24 de la începutul lunii ianuarie 2019. Sâmbăta şi duminica prezintă jurnalele de ştiri România 24 pe tronsonul 06:00 - 09:00, iar în timpul săptămânii se va implica în campania Digi24 pentru educaţie "Old school, new school" şi va realiza reportaje despre problemele sistemului de învăţământ: subfinanţarea, calitatea şi rezultatele actului educaţional, analfabetismul funcţional şi abandonul şcolar.”

Andreea Braşovean şi-a început cariera, în presa locală, la Pro TV Târgu Mureş, în 2007. Un an mai târziu a trecut la Pro TV Cluj, până în 2012. În urmă cu aproximativ şapte ani jurnalista alăturat echipei de ştiri Pro TV, de la Bucureşti.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sile drojdieru sile drojdieru
    Mihaita - ha ha ha . Ha ha ha. Si zici ca e o televiziune independenta? Si ca n-are datorii? A fost adus un om special la turnat brasoave pentru aia care mai cred in televiziuni independente.
  • Mihai Mihai
    @Digi Becaly si @geo - Poate a vrut sa plece de la o televiziune ajutata mereu de PSD, cu seriale platite de PSD si cu datorii sterse de PSD, la o televizune independenta. Nu a vrut sa mai aiba legatura cu PSD-ul.
  • Gigi Berlogea Gigi Berlogea
    Aceleasi transferuri pe axa si in sensul turstul Pro -> trustul Digi. De aia s-au manelizat toate televiziunile si site-urile celor de la Digi, care inainte erau frecventabile. Acum au ajuns niste *** media/online. Poate fata asta e o exceptie..
  • Digi Becaly Digi Becaly
    Mai proasta miscare ca asta nici ca putea sa faca. Sa pleci de la cea mai puternica televiziune, la una care are viitorul incert si care nu da doi bani pe angajati, chiar este o alegere proasta. Sincer, imi pare rau pentru ea. Este o fata draguta, muncitoare si desteapta. Merita cu siguranta ceva mai bun....
  • vremea vremea
    uite asa ca nu mai zica lumea ca la pro tv curge numai lapte si miere
  • Marcel Marcel
    O aducem pe Brașovean când e cotețul plin de fete deștepte. Andreea e ok, nimic de zis, dar de ce o bagi pe post când ai alte fețe care ar face față? Uite-o pe Francesca Simionescu, pe Camelia Bălțoi și exemplele ar putea continua. Dar dacă conducerea de partid e de la Pro TV cum să promoveze fetele de la 24?!
  • geo geo
    Din lac în puț.
    Merge contra curentului.
    În timp ce lumea de la Digi - prezentatori, reporteri etc - incearca sa se ”salveze” la televiziunile ( de știri) concurente, fătuca asta a ales invers.

Trimite un comentariu

sus