Skip to main content

Ardeleanul FM a vrut să fie Radio Guerrilla. CNA a respins

 
Foto: Radioguerrila.ro
Foto: Radioguerrila.ro

Schimbarea denumirii din Ardeleanul FM în Radio Guerrilla a stat într-un vot. Consiliul Naţional al Audiovizualului a respins, la limită, solicitarea News Media SRL de a transforma Ardeleanul FM din Alba Iulia, în Radio Guerrilla.

Publicitate

Ardeleanul FM a fost preluat de Radio Guerrila anul trecut şi are emisia postului în proporţie de 95%. Anul acesta a venit cu solicitarea de a-i schimba denumirea.

„Nu are sens să mai menţinem această denumire când 95% din program este Radio Guerrilla. Nu mai are nicio logică”, a spus în faţa membrilor CNA un reprezentan din partea Ardeleanul FM.

„Am fost personal acolo (la Alba Iulia - n.r.). Chiar am încercat să fac o variantă de proiect local de radio, dar nu am reuşit să-l menţinem”, le-a mai spus membrilor.

Cererea a fost respinsă la limită. Au fost doar cinci voturi „pentru”, în condiţiile în care era nevoie de cel puţin şase. Au fost pentru Dorina Rusu, Alexandru Kocsis, Nicolae Bălaşa, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea.

Împotrivă au fost Radu Herjeu, Gabriel Tufeanu, Monica Gubernat, Orsolya Borsos şi Ramona Sorescu.

Amintim că Radio Guerrilla a intrat în acţionariatul News Media, care operează ArdeleanuL FM (91,2 FM), în urma acordului CNA dat în ianuarie 2018, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    @Mihai
    Din contra, Guvernul PSD este criticat dur la Radio Guerrilla. Mie personal mi se pare cel mai ok radio din Romania. Il ascult de prin 2008. Muzica buna, oameni ai radioului foarte buni.
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Ardeleanul tot Guerrilla e oricum, 95% e preluare Guerrilla, 5% e local.
  • bing bing
    ardeleanul sa isi mai puna pofta in cui
  • Titus V. Aurelian Titus V. Aurelian
    Foarte BINEEEE !!! CNA, luptati si tineti radiourile locale in viata ca sunt din ce in ce mai putine iar noi am vrea cat mai mult program local, ca deh' de bucurestisme ne-am cam saturat!
  • Mihai Mihai
    Foarte bine! De ce Radio Goarna PSD Guerrilla sa isi verse propaganda PSD si in Ardeal? Unii fac Alianta Ardealului ca sa scape de PSD iar Dobrovolschi, sluga PSD-ului, vrea sa ne forteze sa ii ascultam aberatiile? NU VREM!

Trimite un comentariu

sus