Skip to main content

AUDIENŢE. Ferma, prima ediţie cu Mihaela Rădulescu prezentatoare. Reality-show-ul a avut cifre cât Antena 1 şi Kanal D la un loc. Pe toate targeturile

 
AUDIENŢE. Ferma, prima ediţie cu Mihaela Rădulescu prezentatoare. Reality-show-ul a avut cifre cât Antena 1 şi Kanal D la un loc. Pe toate targeturile

AUDIENŢE. Pro TV a început în forţă grila de „primăvară”, cu Las Fierbinţi şi Ferma, în noua formulă.

Publicitate

Reality show-ul a pus Pro TV pe prima poziţie în audienţe, la fel ca serialul care a deschis prime-time-ul, Las Fierbinţi, primul episod din sezonul 15 (cifrele Las Fierbinţi, AICI).

Cu Mihaela Rădulescu în rol de prezentatoare şi cu un format schimbat, show-ul a avut peste 1,8 milioane de telespectatori în întreaga ţară.

Pe publicul comercial, Ferma a fost lider detaşat, cu cifre mai mari decât Kanal D şi Antena 1 la un loc.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cifrele serii 29 ianuarie, pe intervalul emisiunii Ferma (21:20-23.00):

NAŢIONAL. Ferma de la Pro TV a ţinut în faţa televizoarelor 1,8 milioane de persoane din întreaga ţară. A fost peste Kanal D, cu Exatlon pe interval, şi peste Antena 1, cu filmul Troia.

Topul serii de marţi a fost completat de Antena 3 şi Romania TV.

URBAN. Reality-show-ul a condus şi oraşele 830.000 de persoane, media de telespectatori. Kanal D a avut poziţia a doua cu peste jumătate de telespectatori de la oraşe.

Antena 1 a fost jos la oraşe, cu filmul Troia pe interval şi o medie de 340.000 de privitori.

COMERCIAL. Dacă pe intervalul Las Fierbinţi, Pro TV a avut o medie de 480.000 de persoane, pe publicul comercial, la Ferma au rămas în jur de 410.000.

Pro TV a avut cifre duble faţă de Kanal D, care a avut poziţia secundă şi de Antena 1.

Audienta posturilor TV marţi, 29 ianuarie, pe intervalul primei ediţii Ferma (21:20-23.00), la nivel NATIONAL:

NATIONAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 1.861.000 10.5 23.3
2 Kanal D 1.145.000 6.5 14.3
3 Antena 1 638.000 3.6 8.0
4 Antena 3 458.000 2.6 5.7
5 Romania TV 334.000 1.9 4.2

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV marţi, 29 ianuarie, pe intervalul primei ediţii Ferma (21:20-23.00), în mediul URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 833.000 8.7 20.1
2 Kanal D 537.000 5.6 13.0
3 Antena 1 340.000 3.5 8.2
4 Antena 3 297.000 3.1 7.2
5 Romania TV 184.000 1.9 4.4

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV marţi, 29 ianuarie, pe intervalul primei ediţii Ferma (21:20-23.00), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 409.000 9.5 27.1
2 Kanal D 196.000 4.6 13.0
3 Antena 1 150.000 3.5 9.9
4 Pro 2 63.000 1.5 4.2
5 Happy Channel 58.000 1.3 3.8

Citeşte şi:

AUDIENŢE. Primul episod, primul loc. Las Fierbinţi, lider de audienţă cu premiera sezonului

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    Pacat de unii oameni foarte buni din echipa care fac treaba grea si isi iau *** de rigoare iar laudele le iau cei mai slabi dar care stiu sa pupe unde trebuie.
  • Răzvan Răzvan
    Doamne fereste ,aseara nu am rezistat mai mult de 1 minunt la aceasta productie de ***!
  • Răzvan Răzvan
    "mariane" cap sec,eu nu sunt ca tine,un *** *** Va f**** cu tot cu Dorel al tau! Mars tu în "barlog" *** ***
  • Johnno Johnno
    Sunt ferm convins ca serialul turcesc "Femeie in infruntarea destinului" a fost pe locul 4 in topul comercial in intervalul orar 20:00 - 22:00. In topul acesta fiind vorba de un interval 21:20 - 23:00, bineinteles ca a revenit Pro 2 peste, desi diferenta e una mica.
  • marian marian
    Adi exista antena 3 pentru tine esti sigur ca este o prostie poate este , poate nu este te rog sa te uiti in ograda ta sau a voastra si pe urma comenteaza toate vedetele au defecte este traba lor daca vrei exista botox si pentru tine si pentru Razvan nu te pune nimeni sa te uiti esteo emisiune ,vizual arata bine filmat ca lumea doar continutul lasa de dorit
  • Adi Adi
    Porcărie mai mare rar am vazut! Am rezistat cu greu primele 15 minute.Dar si curiozitatea mea a avut o limita! Toate botoxatele mironosite urlau.Ceva insuportabil! Iar Răduleasca are botox si in unghii! Nici nu i se mai vad ochii! Iar cetățeanul ala nu stiu cine era si ce cauta pe acolo.
  • Ciprian Ciprian
    Bravo Pro 2 !!!
  • marian marian
    Razvane cu un film de 15 anii pro scotea mai mult nu mai boci pe aici treci in barlog cred ca semeni cu Dorel din Las Fierbinti , deseara iti sta fructul in gat
  • marian marian
    Vizual este filmat cum trebuie foarte frumos , continutul lasa un pic de dorit sa vedem pe parcurs cum va creste sau va scadea cui nu-i place exista programe separat , pentru Razvan ,mile Madalin Bogdan ,care este unul si acelasi , avem antenuta3 pana va incepe India , avem turcii pentru unii care simpatizeaza cu acest om vulgar fara caracter . Giani era sa uit este si Fructul care iti sta in gat pentru Razvan sau Madalin , care si a schimbat numele de frica sa nu-l trimit in barlog inapoi
  • Allex Allex
    Pe mine nu m-a impresionat. Însuși montajul mi s -a parut slab. Clipurile de prezentare a concurentilor inserate aiurea in toata desfasurarea actiunii, ca sa nu mai vorbim ca despre unii concurenti nu s-a prezentat nimic. Mihaela Radulescu, cu un limbaj de tip regionalism de ghetou bucurestean( pă, Diano, Ioano). Cred ca va scadea in editiile viitoare.
  • F F
    @ D : Pastrama este acolo ca sa îl urăști tu. Iar alții îl vor uri pe Kamara sau pe Botox lady :)) Se vede o selecție buna când ai cu cine sa ții și pe cine sa urăști la emisiunile astea. Partea importanta este ca nimeni nu supravieț***ște mai mult decât poate.
  • Iulian Iulian
    Nu inteleg inca mai exista romani care urmaresc a3(*** tv)si rtv(cocinatv)astea doua televiziuni ar trebui inchise fac propaganda ciumei rosi!
  • dalien dalien
    Din punct de vedere vizual, este una din cele mai frumoase si bine realizate emisiuni facute vreodata in Romania. Grafica este impecabila, montajul foarte bun si cadrele cu drona sunt superbe. Colorizarea si timelapse-urile pe timp de noapte arata bestial. Felicitari echipei! Fac o treaba minunata mai ales in conditiile meteo crancene.

    Cu toate astea, la capitolul continut treaba sta prost. Atat replicile si getsurile pe care le fac concurentii vin atat de fortat incat e mai mult decat evident ca totul se desfasoara dupa un scenariu. Testimonialele sunt mai proaste decat la 'Lectii de viata'. Tot episodul a fost o serie de evenimente regizate si jucate foarte prost, ceea ce e de inteles, deoarece concurentii nu sunt actori.

    In afara de asta, nu au explicat absolut deloc formatul, nu au stabilit regulile sau scopul concursului, si nici nu au stabilit care este legatura show-ului cu titlul. 'Ferma' este de fapt o ditamai vila, conditiile sunt mult peste ce ar trebui sa fie, s-a pus accent foarte mult pe probele fizice datorita succesului Exatlon. De asemenea, se pune accent foarte tare pe nuditate si comportamentul libidinos al unor personaje.

    Per total, o emisiune realizata excelent din punct de vedere tehnic si vizual, dar cu continut fake, fortat si care nu stie ce vrea sa fie: supravietuire, emisiune sportiva, Big Brother, love island..??
  • Valentin Valentin
    Mai bine făceați Sunt Celebru Scoate-mă de aici !
  • D D
    Prezentatoarea hai ca mai merge; daca apare doar 5-10 minute pe episod. Dar Pastrama ce cauta in emisiune ?

Trimite un comentariu

sus