Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Adrian Năstase, despre Monica Macovei: mercenar pentru Bruxelles pentru a reprezenta România

 
Foto: Facebook Adrian Năstase
Foto: Facebook Adrian Năstase

BLOGOSFERĂ. Cel mai citit articol din blogosferă vine de la Adrian Năstase, fostul prim-ministru al României, condamnat, în trecut, pentru acte de corupţie. Al doilea cel mai citit articol este şi cel mai practic: Cum să mergi pe gheaţă, de la Mihai Vasilescu.

Publicitate

Pe blogul personal, Adrian Năstase scrie despre intenţia Monicăi Macovei de a candida la alegerile europarlamentare şi o numeşte pe aceasta „mercenar”.

„Utilizată, în calitate de ministru al justiţiei, împotriva adversarilor politici, de către cel care a creat „regimul mafiot” din România, Monica Macovei şi-a continuat apoi opera distructivă la Bruxelles, alături de alţi „mercenari” ai internaţionalei „Anti-corapshan”.”, scrie fostul prim-ministru.

Conform unei monitorizări Facebrands PRO, postarea a strâns cumulat 5696 de like-uri şi share-uri.

Al doilea cel mai citit blog iese din sfera politică şi este mai practic. Mihai Vasilescu a strâns 897 de aprecieri şi distribuiri la articolul numit Cum trebuie să mergi pe gheaţă. Sfaturile, în continuare:

  1. Menţine greutatea corpului în faţă (apleacă-te uşor pe direcţia înainte) şi pe piciorul din faţă;
  2. Nu merge cu mâinile în buzunare! Ţine-le pe lângă corp, te vor ajuta să-ţi recapeţi echilibrul dacă e nevoie. Sau măcar îţi vor amortiza căderea, nu te duci direct cu dinţii sau cu ceafa de asfalt. Mă rog, în acest caz, de gheaţă;
  3. Ţine genunchii uşor îndoiţi şi mergi cu paşi scurţi. Ştiu, o să arăţi ca un moş sau ca o babă care se târâie spre piaţă dimineaţa devreme. Well, ai văzut tu moşi şi babe să se plângă pe Facebook c-au picat pe gheaţă?
  4. Poartă o încălţăminte care are ceva aderenţă. Dacă ai ieşit în adidaşi sau pe tocuri, well, good luck, sper să fii un demn urmaş al Suryei Bonaly sau al lui Evgeni Plushenko;
  5. Sacrifică o pereche de şosete pe care o tragi peste încălţămintea cu care vrei să ieşi din casă. O să constaţi cum, ca prin farmec, nu mai aluneci.
  6. Stai naibii în casă dacă n-ai de ajuns undeva unde arde.

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Menţiune importană: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. adriannastase.ro, “Mercenar – asteapta oferta la europarlamentare”,

- 5696 likes & shares;

2. mihaivasilescublog.ro, “CUM TREBUIE SĂ MERGI PE GHEAŢĂ”,

- 897 likes & shares;

3. cabral.ro, “De ce-mi plac mie meciurile dintre Halep şi Williams”,

- 742 likes & shares;

4. elacraciun.ro, “17 REGULI din CODUL BUNELOR MANIERE pe care toată lumea ar trebui să le ştie”,

- 488 likes & shares;

5. Blogurile Adevărul, “Ce se întâmplă cu OUG privind contestaţiile în anulare?”, de Ştefan Vlaston,

- 361 likes & shares.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    ce nu vrea sa spuna acest penal este ca romania a avut permanent regimuri mafiote ( inclusiv cel condus de el )cu sau fara mercenari numai ca asta care l-a infundat pe el e mai dihai decit cele care au fost Oare ? dar asta care e acum cum o fi ? cred ca-i un super buldozer pornit contra opozitiei care saraca si asa deabia se tine pe picioare

Trimite un comentariu

sus